Κάνει πίσω ο Παντελή αν εγκριθεί υποψηφιότητα Βιολάρη

Πρόθεση υποβολής υποψηφιότητας για την προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης εκφράζει ο Θέμης Βιολάρης.
 
Στη Γενική Συνέλευση του σωματείου το βράδυ της Παρασκευής (13/1) κατατέθηκε μόνο ένα ενδιαφέρον και αυτό ήταν από τον Ανδρέα Παντελή.
 
Όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Θέμη Βιολάρη (απουσιάζει στο εξωτερικό) για να δει κατά πόσο ενδιαφέρεται να καταθέσει υποψηφιότητα, ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση.
 
Στις επαφές που έγιναν προηγουμένως μεταξύ Χαράλαμπου Μανώλη και Ανδρέα Παντελή (με πρωτοβουλία του πρώτου) ο κ. Παντελή διευκρίνισε στον πρόεδρο του σωματείου της Ανόρθωσης ότι θα καταθέσει υποψηφιότητα εφόσον δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλο συνδυασμό.
 
Κάτι τέτοιο έγινε και η Γενική Συνέλευση του σωματείου έδωσε εντολή στην τετραμελή επιτροπή που συστάθηκε και την απαρτίζουν οι Ανδρέας Παπαλλής, Τάσος Αναστασιάδης, Κώστας Γιωρκάτζης και Λοΐζος Λοΐζους ν’ αρχίσει επαφές με τον Ανδρέα Παντελή.
 
Το πρωί του Σαββάτου (14/1) ο Ανδρέας Παντελή είχε συνάντηση με την επιτροπή και ανέλυσε λεπτομερώς το πλάνο δράσης που έχει για την Ανόρθωση.
 
Δείτε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Ανδρέας Παντελή
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ εφόσον το συμβούλιο της Ανόρθωσης κάνει δεκτή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη υποψηφιότητα ο Ανδρέας Παντελή θα διακόψει άμεσα τις επαφές με το συμβούλιο της Ανόρθωσης και θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.