Το πρόγραμμα Erasmus+ παρουσιάζεται στο 3ο Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης

Κάθε μικρομεσαία επιχείρηση της Κύπρου δικαιούται να διεκδικήσει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης από τα διαρθρωτικά ταμεία και την Ε.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 1 Φεβρουαρίου 2017 στο Hilton Park, αποτελεί πολύτιμο οδηγό ενημέρωσης και πρακτικής καθοδήγησης για την επιτυχή λήψη ευρωπαϊκών κονδυλίων. Όλες οι τοπικές επιχειρήσεις και ιδιαιτέρως εκείνες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Τεχνολογίας, του Τουρισμού, της Γεωργίας, της Εκπαίδευσης, Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. όπως και Βιοτεχνίες έχουν υπαρκτό όφελος από τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Φόρουμ.
Κατά τη διάρκειά του, εκπρόσωποι από κυπριακές επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν εγκεκριμένα προγράμματα αλλά και success stories! Σε συνέχεια της γενικής παρουσίασης για το πρόγραμμα ERASMUS+ από το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων,  η Χριστιάνα Κναή, Γενική Διευθύντρια  του Mediterranean Management Centre, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή μιας τέτοιας πρότασης.
Θα δοθούν επίσης χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες και κατευθύνσεις, ώστε να κατορθώσουν ακόμη περισσότερες κυπριακές εταιρείες να υλοποιήσουν τους στόχους και τα προγράμματά τους. Απώτερος στόχος είναι, ο πήχης να τοποθετηθεί ακόμη ψηλότερα για την κυπριακή Οικονομία και τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο, ειδικότερα. Θα απαντηθούν προβληματισμοί και θα παρουσιαστούν πηγές ευκαιριών, ούτως ώστε στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής να γίνει σωστή κατανομή και γόνιμη εκμετάλλευση των εταιρικών χρηματοδοτήσεων. Πιο συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν από αρμόδιους φορείς  τα πιο κάτω προγράμματα:
 
  • Restart 2016-2020 για τις ΜμΕ
  • Horizon 2020 για τις ΜμΕ
  •  COSME για τις επιχειρήσεις
  • Erasmus+: Βασική Δράση 2 – Στρατηγικές Συμπράξεις, Συμμετοχή Επιχειρήσεων
  • ΑνΑΔ: Σχέδια και παροχές για τις επιχειρήσεις
  • ΚΟΑΠ: Σχέδια Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
  • Σχέδια και παροχές για τις επιχειρήσεις από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ
Το συνέδριο αφορά άμεσα και απευθύνεται προς: ιδιοκτήτες, διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμούς από όλο το φάσμα της Οικονομίας, επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες επενδυτές, συμβουλευτικούς οίκους, λογιστές, δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους, τραπεζικούς οργανισμούς, αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εθελοντικές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
 
 
Οργανωτής: ΙΜΗ
Συμπαραστάτης: Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός: PwC Κύπρου
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο επίκεντρο η αγροτική οικογένεια της Κύπρου-«Στόχος η νέα δυναμική για πρόοδο και ευημερία»
Αίθριος ο καιρός-Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Λειτουργεί εντός Οκτωβρίου το σχολείο για παραβατικούς μαθητές-Δεν πτοείται από τις φωνές το ΥΠΑΝ
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού