«Αφήνει» τα γήπεδα και παίρνει μικρόφωνο ο Μαλέκκος

Για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Κώστα Μαλέκκου δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο «Νουρέγιεφ» του κυπριακού ποδοσφαίρου κατά πολλούς θεωρείται ως ο πιο τεχνίτης ποδοσφαιριστής που ανέδειξε το νησί. 
 
Τα τελευταία χρόνια ασκεί το επάγγελμα του προπονητή με τελευταία του ομάδα την Εθνική Ελπίδων. Πλέον, ετοιμαστείτε να δείτε ή καλύτερα ν’ ακούσετε τον Κώστα Μαλέκκο από άλλο πόστο. Αυτό του ραδιοφωνικού παραγωγού. 
 
Ο «Μάλε» αφήνει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, παίρνει μικρόφωνο στο χέρι και γίνεται.... δημοσιογράφος, αν και να ξεκαθαρίσουμε πως δεν σταματά την προπονητική καριέρα. 
 
 
Η θεματολογία της εκπομπής του θα είναι (τι άλλο) αυτό που ξέρει καλύτερα στη ζωή του, το ποδόσφαιρο. 
 
Από την Παρασκευή (13/1) βγαίνει στα ερτζιανά μέσω της συχνότητας του Super Sport FM η εκπομπή «Όλα Μάλε», η οποία θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει την Παρασκευή (13/1) στις 19:00 και θα
διαρκέσει δύο ώρες, ενώ στον ραδιοθάλαμο θα είναι μαζί με τον Κώστα Μαλέκκο και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας SportDay και του ραδιοφώνου του Super Sport FM, Μιχάλης Παπαγεωργίου. 
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ επικοινώνησε με τον Κώστα Μαλέκκο, ο οποίος μας ανέφερε ότι σκοπός της εκπομπής είναι να δίνει βήμα σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα επιμορφώσουν ουσιαστικά το φίλαθλο κοινό.