Χειροπέδες σε 21χρονο για κατοχή πορνογραφικού υλικού

Στη σύλληψη ενός 21χρονου, κατοίκου της επαρχίας Αμμοχώστου, προχώρησαν τη Δευτέρα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας και άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 21χρονος φέρεται με βάση τα υπό διερεύνηση στοιχεία να ζήτησε και να έλαβε από ανήλικη που γνώρισε στο διαδίκτυο, βίντεο στο οποίο η ανήλικη παρουσιάζεται γυμνή και το οποίο στη συνέχεια αναρτήθηκε σε πορνογραφική ιστοσελίδα.
 
Το πρωί της Δευτέρας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία του 21χρονου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
  

Δειτε Επισης

Επικρίσεις Αναστασιάδη στον ΔΗΣΥ-«Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία»
Νέα αντίδραση Αντριάνας για απόλυση Βαρωσιώτου-«Το κάχρι τους είναι ότι δεν είναι διεφθαρμένη και λέει την αλήθεια»
Αιχμηρός ο Κληρίδης για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Θέλουμε δικαστές αδιάφθορους, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους»
Ένταση στη δομή ανηλίκων Hope For Children-Μπούκαραν στο γραφείο λειτουργού και έσπασαν υπολογιστή
Εκκενώθηκε χώρος ξενοδοχείου στον Πρωταρά μετά από διαρροή χημικών
Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»
Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»