Αρχίζει επαφές με τα κόμματα από βδομάδας ο Νίκος Νικολαΐδης

  Κοινή συνέντευξη Τύπου της Κίνησης Αρχιτεκτόνων Λεμεσού, με τον υποψήφιο Δήμαρχο στη Λεμεσό κ. Νίκο Νικολαΐδη, δόθηκε σήμερα, όπου οι πρώτοι ανακοίνωσαν και επίσημα την υποστήριξή τους προς τον υποψήφιο, ενώ ξεκαθάρισαν και τους λόγους που τους οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση. 
Η Κίνηση Αρχιτεκτόνων ανέφερε πως υποστήριξε την υποψηφιότητα Νικολαΐδη για τη δημαρχία της Λεμεσού, αφού είχαν άριστη συνεργασία για προώθηση των προβλημάτων και των αιτημάτων του κλάδου, από τον καιρό που ο κ. Νικολαίδης  ήταν βουλευτής. Επιπρόσθετα, ανέφεραν οι εκπρόσωποι  του Συλλόγου, οι ίδιοι οι αρχιτέκτονες παρότρυναν τον κ. Νικολαϊδη να καταθέσει υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο της Λεμεσού.
 
Η δήλωση στήριξης
Στη δήλωση στήριξης, η Κίνηση Αρχιτεκτόνων Λεμεσού αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Νίκος Νικολαϊδης κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Πάγια αρχή της Κίνησης Αρχιτεκτόνων είναι η στήριξη, ανάδειξη και προώθηση ανεξάρτητων ομάδων, φορέων και πολιτών. Ο κ. Νικολαίδης κατά τη διάρκεια της θητείας του ως βουλευτής Λεμεσού, διατηρούσε τακτικές επαφές με την Κίνηση, ενημερωνόταν για τις θέσεις μας και συνεργαζόταν μαζί μας σε σχέση με ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, υπήρξε συνεχής και σε βάθος ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με πολεοδομικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα της Λεμεσού. Μέσα από αυτές τις επαφές διαφάνηκε ότι υπάρχει κοινή φιλοσοφία και όραμα για το μέλλον της πόλης».
 
Τιμή και ευθύνη
Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την Δημαρχία εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Κίνησης Αρχιτεκτόνων Λεμεσού για την απόφαση τους για στήριξη της υποψηφιότητας του. «Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα αυτή η εμπιστοσύνη. Ταυτόχρονα με επιφορτίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και μου δίνει πολύ σημαντικά εφόδια στην προσπάθεια μας για τη πόλη μας», είπε ο υποψήφιος.
 
Επαφές με τα κόμματα
Σε ερώτημα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE  προς τον κ. Νικολαΐδη για την ενημέρωση που τυχόν να είχε για τη στάση της ΕΔΕΚ έναντι της υποψηφιότητά του, μας απάντησε ότι ουδεμία ενημέρωση έχει. Την ερχόμενη εβδομάδα, υπέδειξε ο κ. Νικολαΐδης, αναμένεται ν’ αρχίσει επαφές με όλα τα κόμματα στα οποία έχει ήδη αποστείλει επιστολή κοινοποιώντας την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία της Λεμεσού και παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά του. 
 

Δειτε Επισης

Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για την Παλαιστίνη-«Να μπει τέλος στην αιματοχυσία»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανακοίνωση Morningstar DBRS-«Επιβεβαιώνει την ορθότητα οικονομικής πολιτικής »
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
GSI και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησαν Νίκος Χριστοδουλίδης και Εμανουέλ Μακρόν
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Έντονη ανησυχία ΠτΔ για εξελίξεις στη Μέση Ανατολή-Επικοινώνησε με Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ
Γ. Αντωνίου: Ο Πρόεδρος θα θέσει εκ νέου τον εαυτό του στη διάθεση του ΓΓ ΟΗΕ