Τελευταία μέρα για ανανέωση αδειών κυκλοφορίας και έπεσε το σύστημα του ΤΟΜ

Για ακόμα μια φορά την τελευταία μέρα για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας χιλιάδες Κύπριοι σπεύδουν να πληρώσουν τις άδεις κυκλοφορίας μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να πέσει ο server του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και η JCC να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες. 

Λόγω του φόρτου που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ώρες, η JCC δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν να πληρώσουν πριν μπει η 9η Σεπτεμβρίου και μαζί της το πρόστιμο για μη ανανέωση των αδειών. Όσοι δεν ανανεώσουν τις άδειες κυκλοφορίας θα κληθούν να καταβάλουν εξώδικο πρόστιμο 80 ευρώ και επιβάρυνση 10 ευρώ, συν 10%.

Πάντως μέχρι το μεσημέρι πάνω από 30 χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν είχαν ανανεώσει τις άδεις κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους. 

Υπενθυμίζεται και πως και τον Ιανουάριο παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να μην μπορέσουν να πληρώσουν εμπρόθεσμα και το Τμήμα Οδικών Μεταφορών αναγκάστηκε να δώσει παράταση μιας εβδομάδας.

Δειτε Επισης

Από τον καύσωνα στις βροχές και καταιγίδες-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής
Διεξάγεται σήμερα η επιλογή νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2025 ΕΣΣΟ
Το σκεπτικό ΥΠΑΝ για την παράταση φοίτησης στα ειδικά σχολεία-Ζητά ολιστική πολιτική το αναπηρικό κίνημα
Ι. Καργαρώτος: Η μείωση της βλάβης στο κάπνισμα μπορεί να προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη δημόσια υγεία
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Έντονη αντίδραση Γιούλας Πιτσιάλη για επέκτασης φοίτησης παιδιών με αναπηρία-«Λανθασμένες πολιτικές αποκλεισμού»
Ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη η πλατφόρμα για αιτήσεις για ηλεκτροκίνηση-Οι χορηγίες που παραχωρεί το κράτος
Έντονος ο Κέττηρος για τις προσφυγικές κοινότητες-Ζητά στρατηγικό σχεδιασμό