Επαναδιεκδικεί τη Δημαρχία Παραλιμνίου ο Θεόδωρος Πυρίλλης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη δημαρχεία Παραλιμνίου εξήγγειλε σήμερα ο Θεόδωρος Πυρίλλης, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και με αφοσίωση μέχρι την τελευταία ώρα της θητείας του.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Πυρίλλης και νυν Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφέρει ότι «με πλήρη σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους Δημότες Παραλιμνίου, ανακοινώνω ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα επαναδιεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Παραλιμνίου ως ανεξάρτητος υποψήφιος».
 
Προσθέτει ότι «μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο εργαστήκαμε σκληρά για επανόρθωση των διαχρονικών αδικιών και του παραγκωνισμού που υφίστατο ο Δήμος και η Επαρχία μας". Καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για την αναδιοργάνωση του Δήμου και τη μετεξέλιξή του σε ένα αποτελεσματικό και οικονομικά εύρωστο Δήμο, αναφέρει σημειώνοντας πως «η κατεύθυνση που οι Δημότες καθόρισαν πριν από πέντε χρόνια έφεραν ισονομία και ισοπολιτεία, επιτυχία στις διεκδικήσεις μας, καταπολέμηση της διαφθοράς και εγκατάλειψη παλιών κακών νοοτροπιών».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «υλοποιήθηκαν πολλά έργα υποδομής, αρκετά βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα αρχίζουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Θεωρώ τη συνέχεια του έργου που επιτελέσθηκε επιβεβλημένη για να αποκλεισθεί η πιθανότητα οπισθοδρόμησης σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος».
 
Ο κ. Πυρίλλης στην ανακοίνωση του αναφέρει επίσης ότι «μακριά από λαϊκισμούς και λασπολογίες θα συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά και με αφοσίωση ως την τελευταία ώρα της θητείας μου, ενώ παράλληλα θα ενημερώσω τους συνδημότες μου για το σημαντικό έργο που ήδη επιτεύχθηκε. Οι πολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν ελεύθερα και δημοκρατικά, ποιος θα ηγηθεί του Παραλιμνίου τα επόμενα πέντε χρόνια».
Σημειώνεται ότι από τις τάξεις του ΔΗΣΥ, ενδιαφέρον για τη δημαρχία Παραλιμνίου επιδικνύει και ο Γιώργος Νικολέττος.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πρώτη συνάντηση με τη Φον ντερ Λάιεν είχαν οι υποψήφιοι για τη νέα Κομισιόν
Διαβεβαίωση αρμόδιας επιτροπής ΕΚ για Επιτρόπους-«Θα ενεργήσουν μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες»
Επίσπευση διαδικασίας για αναθεώρησης νομοθεσίας ΡΙΚ ζήτησε το Υπουργείο Εσωτερικών
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
ΠτΔ: Ο Κρανιδιώτης ήταν κυνηγός του ονείρου και θιασώτης του εφικτού
Τον ερχόμενο Μάρτιο το συνέδριο του ΡΤΚ-Ξανά υποψήφιος ο Έρχουρμαν
Διεθνές ενδιαφέρον για την απόφαση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη (pics)
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας
Αντιδράσεις κομμάτων και πολιτικών προσώπων στην απόφαση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη
Σήκωσε το γάντι η Κυβέρνηση και απάντησε στα πυρά Οδυσσέα σε ΠτΔ-«Απορρίπτουμε αυτή την αντίληψη»