Αυτό είναι το εντυπωσιακό iPhone 7

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων θαυμαστών των iPhone καθώς η Apple παρουσίασε τα νέα της δημιουργήματα,  τα iPhone 7, iPhone 7 Plus, αλλά και το Apple Watch 2.
 
Η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι ότι το Plus έχει μια έξτρα φωτογραφική μηχανή, καθώς η εταιρία φαίνεται να έδωσε αυτή τη φορά μεγάλη σημασία στην εικόνα.
Tα νέα μοντέλα παρουσιάστηκαν σε δημοσιογράφους σε μια κατάμεστη αίθουσα, και με χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο να παρακολουθούν την εκδήλωση σε ζωντανή σύνδεση.
Αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη, με καλύτερες κάμερες και χωρίς θύρα ακουστικών, τα νέα μοντέλα αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φανατικούς οπαδούς της εταιρίας.
Η φωτογραφική μηχανή έχει σταθεροποιητή εικόνας, επιτρέπει 50% λιγότερο φως στη κάμερα και είναι 60% πιο γρήγορη από αυτή των προηγούμενων μοντέλων. Την ίδια ώρα, είναι βελτιωμένη κατά 30% όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση.
 

 

Συμφωνία με Nintendo
 
Μαζί με τα iPhone 7 και 7 Plus θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του iOS (10), η οποία όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο θα περιλαμβάνει αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης (UI) και προσθήκες λειτουργιών.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον Tim Cook να τραγουδά σε Carpool Karaoke. Η πρώτη ανακοίνωση είχε να κάνει με τη νέα συμφωνία μεταξύ Nintendo και Apple και την κυκλοφορία του Super Mario Run μέσα στο 2016, που θα μπορεί να παίζεται με ένα χέρι. Θα διατίθεται για όλες τις συσκευές της Apple μέσω App Store.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το tool, iWork με το οποίο δύο χρήστες θα μπορούν να δουλεύουν παράλληλα και να μοιράζονται ταυτόχρονα το ίδιο περιεχόμενο σε Mac και iPad. Η συγκεκριμένη υπηρεσία πλέον λειτουργεί και real-time.

 
---Το νέο Apple Watch Series 2
 

Όπως ανακοινώθηκε, η Apple κατάφερε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση των πωλήσεων ρολογιών και στην πρώτη θέση για τα smartwatches.

  • Κοστίζει 369 δολάρια (τιμή για ΗΠΑ).
  • Κυκλοφορεί στις 16 Σεπτέμβρη.
  • Το νέο Apple Watch είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων. Μάλιστα, μπορεί να "βγάζει" το νερό από το ηχείο του.
  • Έχει Διπύρηνο επεξεργαστή και δύο φορές ταχύτερη GPU καθώς και δύο φορές πιο φωτεινή οθόνη.
  • Επίσης, περιλαμβάνει GPS. Μέσω του Viewranger app, η λειτουργία του GPS μπορεί να αποθηκεύει τα μέρη που πηγαίνετε για περπάτημα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να έχετε μαζί σας το iPhone.

Μεταξύ άλλων, περιέχει και την λειτουργία του "Breathe" για ασκήσεις αναπνοής:
Περιλαμβάνει και το Pokemon Go. Προστίθενται χαρακτηριστικά, όπως η καύση θερμίδων και άλλες θερμίδες για να κάνουν το παιχνίδι πιο χρήσιμο για τον χρήστη του.
Μια ακόμη συνεργασία που ανακοινώθηκε, είναι αυτή ανάμεσα στην Apple και τη Nike.
 
Το Apple Watch Nike Plus θα βγαίνει σε τέσσερα χρώματα και θα έχει ίδια τιμή με το Apple Watch Series 2. Θα κυκλοφορήσει τέλη Οκτώβρη:

Το νέο iPhone
 
Ο Tim Cook ξεκινώντας την παρουσίαση του νέου iPhone, δήλωσε πως μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές.
Ο Tim Cookl δήλωσε πως το iOS 10 είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία λειτουργικού ως τώρα για την Apple. Με τη νέα εφαρμογή "Home Kit", μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού σας.

Το iPhone 7 με μαύρο φινίρισμα

 

  • Χρώματα που θα διατίθεται: Jet Black, Black, Silver, Gold and Rose Gold.
  • Υπάρχει επανασχεδιασμός του Home Button με δυνατότητα customization.
  • Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο και δεν "προσβάλλεται" από τη σκόνη. Η IPx7 πιστοποίηση σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από 1 μέτρο νερού για 30 λεπτά και να βγει άθικτο.
  • Χωρητικότητα: 32GB για τη βασική έκδοση, θα κυκλοφορήσει και σε 128GB και 256GB.
  • Τιμή iPhone 7: 649 δολάρια για τις ΗΠΑ. Τιμή για το Iphone 7 Plus θα ξεκινάει από 769 δολάρια, επίσης για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές για Ευρώπη και Ελλάδα.
  • Κάμερα: 12MP. 60% γρηγορότερη, 30% πιο αποδοτική ενεργειακά. Νέος επεξεργαστής εικόνας για καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας. Υπάρχει λειτουργία "optical image stabilization" και το διάφραγμα είναι f/1.8.
  • 7MP για την selfie κάμερα.
  • Για το iPhone 7 Plus θα υπάρχουν δύο κάμερες 12MP. Η μία είναι τηλεφακός και η άλλη ευρυγώνιος φακός. Η διπλή κάμερα στην πλάτη του συνδυάζει δυο αισθητήρες που λειτουργούν ως 2x optical zoom, όπως η κάμερα των LG G5 και LG V20. Να πούμε βέβαια πως η διπλή κάμερα είναι πρώτη πατέντα της Huawei.
  • Αφαιρείται η υποδοχή ακουστικών και τα ακουστικά μπαίνουν μέσω της lightning port. Μέσα στο κουτί του iPhone 7 η Apple περιλαμβάνει EarPod ηχεία με lightning καλώδιο, αλλά και "3.5mm to Lightning port adapter".
  • Οθόνη: Retina HD Display, 25% πιο φωτεινή

  • Υπάρχουν stereo speakers με διπλή ένταση

AirPods: Με πέντε ώρες αυτονομία μπαταρίας και 24 ώρες μέσα στην ειδική θήκη τους. Το iCloud διασφαλίζει πως τα AirPods θα συνδέονται σε όλες τις συσκευές της Apple. Τα νέα AirPods χρησιμοποιούν το νέο chip W1 της Apple. Συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch αλλά και το Mac και το iPad. Διευκρινίζεται πως και τα νέα Beats θα χρησιμοποιούν το νέο W1 Chip της Apple.



Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα γίνουν διαθέσιμα από 16 Σεπτεμβρίου ενώ στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου. Προπαραγγελίες από 9 Σεπτεμβρίου.

Βελτιώσεις: Τα νέα κινητά θα είναι 240 ταχύτερα σε σχέση με το πρώτο iPhone. Το νέο Apple iPhone 7 διαθέτει τον νέο A10 Fusion επεξεργαστή που είναι 4πύρηνος και 40% πιο γρήγορο από αυτόν του iPhone 6.
Επίσης, το νέο iPhone 7 διαθέτει ειδικό chip για τη διαχείριση πόρων με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία της μπαταρίας. Η μπαταρία θα έχει μία ώρα διάρκεια περισσότερο από το iPhone 6S Plus.

Το iOS 10 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

 
ΠΗΓΗ: News247
 

Δειτε Επισης

Κορίτσια φοβούνται για τις ρυτίδες από το Δημοτικό λόγω tik tok
Στην παγωμένη «Ευρώπη» το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο της ΝΑΣΑ για πλανητική αποστολή
Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16 η Apple
ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο-«Μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύφθηκε το iPhone 16 με ενσωματωμένα εργαλεία Apple Intelligence
ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάζεται σήμερα το iphone 16 - Τα χαρακτηριστικά που προκαλούν θόρυβο
Σε τρία χρόνια εκτιμάται πως ο Έλον Μασκ θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο
Νέο τεστ διάγνωσης καρκίνου του προστάτη με αποτέλεσμα σε 15 λεπτά
Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε πως ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν απόδειξη για την αγορά επίπλων ηλικίας 3.500 ετών