Νεαροί με μαχαίρια και κλεμμένη μηχανή

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 19 χρόνων οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια με λεπίδα μήκους 7 και 7μισι εκατοστών, ενώ παράλληλα επέβαιναν σε κλοπιμαίο μοτοποδήλατο.     
 
Συγκεκριμένα γύρω στις 2.15 σήμερα τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα τα οποία δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο οδηγούσε 20χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 19χρονο και οι δύο από την επαρχία Λάρνακας.

Στην έρευνα που τους διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 20χρονο ένα μαχαίρι με αναδιπλούμενη λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών ενώ στην κατοχή του 19χρονου εντοπίστηκε μαχαίρι με αναδιπλούμενη λεπίδα μήκους 7 εκατοστών.

Ο 20χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και πιστοποιητικού ασφαλείας, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω μοτοποδήλατο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 26/8/2016 στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα
Από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις επήλθε ο θάνατος του 34χρονου στην Πάφο-Καταπλακώθηκε από ξύλα
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»