«Λαπόρτα» με τη σέσουλα στο Δήμο Στροβόλου

«Βγέστε έξω και λαπορτάρετε αβέρτα και αλύπητα», είναι το μήνυμα  του Δημαρχείου Στροβοόλου προς τους τροχονόμους του δήμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Φιλελεύθερος.
 
Με βάση το δημοσίευμα, οι απαράδεκτες  αυτές οδηγίες δόθηκαν από τους προϊσταμένους τους,  χωρίς να τους αφήνουν περιθώριο να δράσουν διαφορετικά. Μάλιστα, για να μην υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας των οδηγιών, τους καθορίστηκε και αριθμητικό όριο  λαπόρτων, τα οποία οφείλουν να προσκομίσουν στο δημαρχείο μέχρι το τέλος του χρόνου.
 
Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τον κάθε τροχονόμο να προβαίνει σε καταγγελίες οι οποίες θα αποφέρουν έσοδα στην υπηρεσία τους που θα ξεπερνούν τις €2.000 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος των προστίμων που αναλογούν στον κάθε τροχονόμο, βάσει της περσινής χρονιάς δεν ξεπερνά τα €1.000.
 
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ζητήθηκε από τους τροχονόμους όπως προβαίνουν στην επιβολή εξώδικων προστίμων ύψους  €85 και να αποφεύγουν τα μικρότερα πρόστιμα, όπως και τις γραπτές προειδοποιήσεις, χωρίς να λυπούνται τους πολίτες.
 
Οι σχετικές οδηγίες φαίνεται να δόθηκαν από υπηρεσιακούς εν αγνοία του δημάρχου Στροβόλου, Λάζαρου Σαββίδη, οι οποίοι τόνισαν στους τροχονόμους ότι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι «ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι σημερινοί και αυριανοί», ενώ οι ίδιοι είναι μόνιμοι και αμετακίνητοι στις θέσεις τους.
 
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος, Λάζαρος Σαββίδης, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, και γι αυτό σήμερα διέταξε σχετική έρευνα. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» του ΑΝΤ1,  οι οδηγίες που δόθηκαν είναι να μην γίνονται εκπτώσεις στα εξώδικα, σε περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης σε πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών και αναπηρικά parking.  Στις υπόλοιπες περιπτώσεις ,πρόσθεσε ο τροχονόμος κρίνει αναλόγων του προβλήματος που δημιουργείται στο δρόμο  από την παρανομία του οδηγού.
 

Δειτε Επισης

Εξαφανίστηκαν πέντε παιδιά από νοσοκομείο στην Πάτρα, ενώ διερευνάτο αν ήταν θύματα κακοποίησης
Άρχισε η αποστολή προεγκρίσεων για το σχέδιο Φωτοβολταϊκά για Όλους
Ακόμα και μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ επέμεναν ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 32χρονου-Κρυβόταν στο Ντουμπάι, πήγε στην Ελλάδα και τον σκότωσαν
Κάθαρση ζητά η οικογένεια του Θανάση-«Φάνηκαν τελικά ποιοι ήταν οι πελλοί»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα η οικογένεια μετά τη δικαίωση-Συγκινήθηκε η δικαστής
Σε συνεργασία για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ καλεί το Υπ. Γεωργίας τους αιγοπροβατοτρόφους
ΒΙΝΤΕΟ: Θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη-Λεωφορείο με 20 επιβάτες κατέπεσε σε ποτάμι, τέσσερις νεκροί
Το παρελθόν του 32χρονου που εκτέλεσαν στον Βύρωνα-Εμπλοκή της αλβανικής μαφίας βλέπει η ΕΛ.ΑΣ
Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό οι αιγοπροβατοτρόφοι για επιπλέον γάλα στους τυροκόμους