Διαμέρισμα- Πορνείο στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού- Δυο συλλήψεις

Πορνείο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό φέρονται να λειτουργούσαν δύο προαγωγοί εκπορνεύοντας γυναίκες. Νωρίς το απόγευμα αστυνομικοί με πολιτικά έφθασαν στο διαμέρισμα, έχοντας κλείσει ραντεβού, προσποιούμενοι τους πελάτες. Την ίδια ώρα συνάδελφοί τους που παρακολουθούσαν διακριτικά τον χώρο μπήκαν στο διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών  του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, εντός του διαμερίσματος βρισκόταν δύο Ουκρανές, ενώ σε άλλο δωμάτιο ένας Ρώσος κι ένας Ουκρανός που φέρονται να είναι οι μαστρωποί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο ίδιο διαμέρισμα εκτιμάται πως διαμένει και ένας ανήλικος που εκείνη την ώρα απουσίαζε.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, οι δυο Ρώσοι, 42 και 45 χρόνων, οι οποίοι φέρεται να εξωθούσαν στην πορνεία τις δυο νεαρές Ουκρανές, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή Αγίου Νικολάου, εντοπίστηκαν με πελάτες - ένας εκ των οποίων συνεργάτης της Αστυνομίας - δυο Ουκρανές 24 και 28 ετών καθώς και οι δυο Ρώσοι που φέρεται να τις εξωθούσαν στην πορνεία.
 
Οι δυο Ρώσοι φαίνεται να μην συνεργάζονται με την Αστυνομία, ενώ οι δυο Ουκρανές ανέφεραν πως τις είχαν φέρει στην Κύπρο οι δυο ύποπτοι και ότι τις ανάγκαζαν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες, έναντι του χρηματικού ποσού των πενήντα ευρώ.
 
Από το διαμέρισμα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός προφυλακτικών, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ατζέντες, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τάμπλετ και πλαστικοποιημένες κάρτες που διαφήμιζαν υπηρεσία μασάζ.
 
Οι δυο Ουκρανές θα μεταφερθούν σε καταφύγιο θυμάτων σεξουαλικής εκμετάλλευσης στη Λευκωσία,  ενώ οι δυο Ρώσοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στο δικαστήριο, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
 
Εναντίον τους εξετάζονται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία προσώπων, σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων, αποζείν από κέρδη πορνείας, μαστροπεία, καθώς και αδικήματα συγκάλυψης.
 

 

Δειτε Επισης

Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»