Τουρκοκύπριοι εγκληματίες διαφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές λέει ο Τ/κ δικηγόρος

  Το Τ/κ μέλος της Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και για Εγκληματικά Θέματα, Τ/κ δικηγόρος Χακί Ονέν σε δηλώσεις του στο τ/κ παράνομο πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΚ, αναφέρει ότι έχει μοιραστεί με τα Ε/κ μέλη της Επιτροπής πληροφορίες για εγκλήματα, αλλά όπως ισχυρίστηκε, η ε/κ πλευρά δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την “έκδοση” στα κατεχόμενα Τ/κ εγκληματιών που βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με τον κ. Ονέν, στις ελεύθερες περιοχές βρίσκονται 19 Τ/κ, οι οποίοι είναι ύποπτοι για αδικήματα που διέπραξαν στα κατεχόμενα και αργότερα διέφυγαν στις ελεύθερες περιοχές.

Είπε ακόμα ότι ζητήθηκε από την ε/κ πλευρά η “έκδοση” των ατόμων αυτών αλλά η ε/κ πλευρά αρνήθηκε να το πράξει με τη “δικαιολογία” ότι δεν θα “εκδώσει” τους πολίτες της.
 

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Κυριακή
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες