Δείτε πόσες θερμίδες καίτε με τις δουλειές του σπιτιού!

Αν δεν θέλετε να πάτε γυμναστήριιο αλλά θέλετε να χάσετε τα παραπανίσια κιλά μπορείτε να κάψετε θερμίδες κάνοντας δουλειές του σπιτιού.
Δείτε ποιες δουλειές του σπιτιού θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά χωρίς επιπλέον προσπάθεια:
Σκούπισμα: Το παραδοσιακό σκούπισμα μπορεί να σας απαλλάξει από 136 θερμίδες, ενώ αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική σκούπα τότε θα κάψετε 119 θερμίδες.

Σφουγγάρισμα: Το σφουγγάρισμα είναι από τις κλασικές δουλειές του σπιτιού. Για 40 με 50 λεπτά θα σας απαλλάξει από 153 θερμίδες, ενώ αν τρίψετε τα πατώματα μπορεί να κάψετε 190 θερμίδες σε μισή ώρα.
 
Καθαριότητα μπάνιου: Αν αποφασίσατε να καθαρίσετε την τουαλέτα τότε μπορεί να κάψετε μέσα σε 15 λεπτά περισσότερες από 90 θερμίδες.
 
Κάντε τα τζάμια αόρατα: Στην περίπτωση που θέλετε να καθαρίσετε τα τζάμια, τότε σε 30 λεπτά μπορείτε να χάσετε από 167 θερμίδες.
 
Ξεσκόνισμα: Το ξεσκόνισμα όλων των επίπλων του σπιτιού είναι από τις πιο απλές δουλειές και σας βοηθάει να χάσετε 175 θερμίδες την ώρα.
 
Κηπουρική: Βαριά εργασία στην αυλή (εξωραϊσμός , καθαριότητα): 400-600 θερμίδες ανά ώρα. Χρησιμοποιώντας την τσουγκράνα για την απομάκρυνση των ξερών φύλλων: 350-450 θερμίδες ανά ώρα. Φύτευμα λουλουδιών κλπ: 200-400 θερμίδες ανά ώρα. Κούρεμα του γκαζόν: 250-350 θερμίδες ανά ώρα.
 
ΠΗΓΗ: .iatropedia.gr

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Την κλινική σημασία της υπνηλίας σκιαγραφεί Αμερικανίδα γιατρός-Συνδέεται με αυξημένους κινδύνους για την υγεία
Ιστορική συμφωνία ΠΟΥ για προετοιμασία έναντι μελλοντικών πανδημιών
Κινέζοι ερευνητές ανακάλυψαν νέο κορωνοϊό νυχτερίδας που θα μπορούσε να μεταδοθεί στον άνθρωπο
Έλλειψη εδώ και τρεις μήνες σε αντιψυχωσικό φάρμακο-Πέραν των 38 χιλιάδων χαπιών ζητά ο ΟΑΥ
Τι είναι η κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα που προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου στην Πάτρα
Η έξαρση των λοιμώξεων έφερε επέκταση του ωραρίου λειτουργίας στους εφημερεύοντες προσωπικούς Ιατρούς
Πρόοδος στις δοκιμές με βλαστοκύτταρα για θεραπεία ασθενειών