Υπέστη έμφραγμα ο άτυχος 81χρονος  που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πάφου

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 81χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα χθες στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροψία που διενήργησε επί της σορού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
 
Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ στον κύριο δρόμο Κάθηκα – Στρουμπιού. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 7.15 μ.μ. όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 81χρονος Θεοδόσης Πατσαλίδης, από τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με εξ’ αντιθέτου ερχόμενο όχημα που οδηγούσε 62χρονος Κύπριος μόνιμος κάτοικος Καναδά έχοντας ως συνεπιβάτη τη σύζυγό του.
 
Από το δυστύχημα όλοι οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Πατσαλίδης ήταν νεκρός ενώ ο 62χρονος είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε στη Μονάδα Εντατικής παρακολούθησης ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε ελαφρά.
 
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταγγελία για άρνηση της Γερμανίας για καθυστέρηση στη μεταφορά του Κενάν Αγιάς στην Κύπρο
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
ΒΙΝΤΕΟ: Στον ανακριτή η Μουρτζούκου, οργή στην Πάτρα-«Ντροπή», «σίχαμα», «φόνισσα» φώναζε ο κόσμος
Πώς οδηγήθηκε στην ομολογία η Μουρτζούκου-«Το μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα, το δεύτερο παιδί το σκότωσα κατά λάθος»
Ιστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη Αούν ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στη Μ. Ανατολή
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν