EnergyNews: Ένα «κοίτασμα» γνώσης

Το ειδησεογραφικό πόρταλ αποτελεί το νέο και πληρέστερο ειδησεογραφικό πόρταλ για όλα τα θέματα ενέργειας σε Κύπρο και εξωτερικό.

Το EnergyNews.com.cy είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ. Στόχος του είναι να παρέχει ολοκληρωμένη και αναλυτική ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα ενέργειας που απασχολούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και όχι μόνο, προβάλλοντας όλους τους φορείς και τις εταιρείες που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα.

Αποτελεί την εγκυρότερη πηγή ενημέρωσης για θέματα ενέργειας. Με την άμεση στήριξη της ΟΕΒ και των σχετικών με ενέργεια συνδέσμων της, παρέχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα επίκαιρα θέματα ενέργειας στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Ηλεκτρισμό, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων. 

Σημειώνεται ότι πέραν από την καθημερινή, συνεχή ενημέρωση το EnergyNews.com.cy αποστέλλει κάθε Πέμπτη ενημερωτικό newsletter σε χιλιάδες παραλήπτες, με στόχο την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή τους γύρω από τις εξελίξεις σε θέματα ενέργειας.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως το EnergyNews είναι ο επίσημος χορηγός της 12ης Έκθεσης Εξοικονόμησης Ενέργειας "SAVEENERGY 2016" όπου και θα έχει δυναμική παρουσία με περίπτερο από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.  

Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy), του InBusinessNews (www.inbusinessnews.com) και του Gold News (www.goldnews.com.cy).
 
Η στρατηγική αυτή συνεργασία της ΟΕΒ και της ΙΜΗ ενδυναμώνει το ευρύτερο πεδίο ενημέρωσης γύρω από θέματα ενέργειας και αποτελέσει πηγή παραγωγής γνώσης και προβληματισμού για κάθε ενδιαφερόμενο.
 
Για να γίνετε συνδρομητές στο newsletter πατήστε εδώ
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε ορεινή κοινότητα περιμένοντας το ασθενοφόρο
Υπ. Γεωργίας: Εξετάζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο φάκελος ροδοστάγματος Αγρού ως ΠΠΓΕ
Νέο Νομικό Πλαίσιο Ελέγχου Εγκαταστάσεων Υγρών Πετρελαιοειδών
Α. Μιχαηλίδου: Κατά 100% η εργοδότηση αποφοίτων ΜΙΕΕΚ την τελευταία διετία
Υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης, συστήνεται αποφυγή ανοικτών χώρων
Βροχές στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Πάνω από 280 υιοθεσίες στην Κύπρο μέσα σε πέντε χρόνια-Τριψήφιος ο αριθμός των αιτήσεων από το 2021
Καταγγελίες επιβατών για προβληματικά check-in, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια
Μόνο το ένα τέταρτο των αιτητών ή κατόχων ασύλου εισφέρουν στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Άδικη απόφαση της Βουλής για περίθαλψη κρατικών υπαλλήλων καταγγέλλει η Ισότητα