Προπονητής φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες του

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της βρίσκεται ενώπιον της αστυνομίας. Φέρεται να της έκανε προτάσεις για να κάνουν σεξ ενώ παρόμοια συμπεριφορά επεδείκνυε και σε συναθλήτριες της.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η ανήλικη στην κατάθεση της αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε όταν η ίδια παρακολουθούσε αγώνα μπάσκετ ανδρών με τον προπονητή της.

Όπως καταγγέλλει, ο προπονητής της αρχικά την ακούμπησε στους γλουτούς και στη συνέχεια άρχισε να τη ρωτάει αν έχει σχέση με αγόρι και τι κάνουν. Ακολούθως, όπως η ίδια ανέφερε,  «βρήκε την ευκαιρία να με ρωτήσει αν κάνω σεξ και πόσο καιρό έχω να κάνω, αν μου λείπει κ.λπ.».

Επίσης στην καταγγελία της η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι στη συνέχεια ο προπονητής της την ρώτησε αν θέλει να κάνουν σεξ, και όταν αυτή του απάντησε αρνητικά, αυτός φέρεται να έδειξε έκπληξη γιατί, όπως ισχυριζόταν, είχε πείρα για να ικανοποιεί πολλές γυναίκες μαζί.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πολίτης», σε άλλο περιστατικό, μετά από προπόνηση, έστειλε στην αθλήτρια sms στο οποίο έγραφε: «μαζί μου να μην φοράς κοντά, γιατί έχω αίμα μέσα μου και δεν αντέχω».

Η αθλήτρια ανέφερε τα περιστατικά στον πατέρα της, ο οποίος απευθύνθηκε στη διοίκηση της ομάδας, χωρίς ανταπόκριση. Ο δε προπονητής έδωσε κάποιες εξηγήσεις που δεν έπειθαν, υποστηρίζοντας ότι τον παρενοχλούσε η αθλήτρια.

Η ανήλικη στην κατάθεση της αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά όπου ο συγκεκριμένος προπονητής παρενοχλούσε άλλες συναθλήτριες της.

Όπως ισχυρίστηκε, σε μια περίπτωση όταν μια συναθλήτριά της έπαθε τράβηγμα κατά την προπόνηση, ο προπονητής αντί να ασχοληθεί με το πρόβλημα διερωτήθηκε, «πόσο σεξ έκανε για να πάθει τράβηγμα στους προσαγωγούς;». Σε άλλη αθλήτρια μόλις 17 ετών είπε πως δεν χρειάζεται να προστατεύει τη παρθενιά της, η οποία είναι σαν μια κλωστή και δεν θα είχε πρόβλημα αν έκανε σεξ.

Ο προπονητής φέρεται να αρνείται τα πάντα ενώ οι αθλήτριες έχουν γραπτά μηνύματα που τους έστελνε.  
  

Δειτε Επισης

Καταγγελία 89χρονου πως ήταν φίλη του η 25χρονη που τον λήστεψε-Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Στο κελί για τρεις μέρες η 25χρονη που λήστεψε και παρέσυρε με το όχημά της τον 89χρονο
Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε 55χρονος-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών