Γυναίκα αναστάτωσε την ΕΦ γιατί ήθελε να δει τον σύντροφο της με το «έτσι θέλω»

Αναστάτωση προκάλεσε σε στρατόπεδο της Εθνικής φρουράς γυναίκα η οποία εισήλθε στο χώρο για να δει με τον «έτσι θέλω» τον σύντροφο της ο οποίος είναι ΕΠΥ και βρίσκονται σε διάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία η εν λόγω γυναίκα εισήλθε στο στρατόπεδο με το όχημα της προκειμένου να δει τον σύντροφο της καθώς όπως ανέφερε αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Ο φρουρός του στρατοπέδου τις πείρε τα κλειδιά του οχήματος με αποτέλεσμα εκείνη να απομακρυνθεί πεζή ενώ στο χώρο έσπευσε η αστυνομία όπου την ακινητοποίησε και την οδήγησε στο τμήμα.  

Δειτε Επισης

Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»