Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Πέγειας –Ακουρσού

  Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 11:41 μεταξύ της περιοχής Πέγειας και Ακουρσού.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση της έσπευσαν στο μέρος 4 πυροσβεστικά οχήματα, ένα όχημα του Τμήματος Δασών, ένα πυροσβεστικό όχημα του Ταμείου Θήρας, ένα μικρό όχημα πυρόσβεσης τους Δήμου Πέγειας και ένα καδενοφόρο.
 
Λόγω του δύσβατου της περιοχής και των δυνατών ανέμων και επειδή η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή  για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν και δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης πυρόσβεσης  που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Η φωτιά κατέκαψε 2 εκτάρια άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα .
 
Στο μέρος παρέμειναν σε επιφυλακή μετά την κατάσβεση της δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της.
 
ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)