Ο Αντρέας Χρίστου εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την Λεμεσό

Πλαισιωμένος από νέους ανθρώπους, εξήγγειλε σήμερα κι επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Λεμεσού, ο νυν Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «ύστερα από πολλά μηνύματα συμπαράστασης από φορείς και δημότες προερχόμενους από ένα πλατύ φάσμα ιδεολογικών και πολιτικών αποχρώσεων, δηλώνω και πάλι «παρών» για την πόλη μας, την Λεμεσό.

Ακολούθως ο κ. Χρίστου, τονίζοντας  ότι η υποψηφιότητά του, είναι ανεξάρτητη, όπως και τις προηγούμενες δύο φορές, αναφέρθηκε στο όραμα και το πρόγραμμά του για τη Λεμεσό, προς συμπλήρωση της ζηλευτής υποδομής που απέκτησε η πόλη «Μπροστά μας –είπε βρίσκονται νέες προκλήσεις όπως η αναβάθμιση των δυτικών συνοικιών με έργα δαπάνης 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώπιον του Πολεοδομικού Συμβουλίου βρίσκεται η μελάτη ανάπτυξης της σημαντικής περιοχής μεταξύ της Μαρίνας και του νέου λιμανιού, ενώ εκτός απροόπτου η δυτική Λεμεσός φαίνεται ότι θα φιλοξενήσει το συγκρότημα του Καζίνο, ένα έργο των 600 εκατομμυρίων ευρώ.

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο υποψήφιος Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους δημότες ότι αν επανεκλεγεί θα λειτουργεί με την ίδια πολιτική συναίνεσης και συναντίληψης, «στο ωραίο ταξίδι παραγωγής έργου και ανάπτυξης για τη Λεμεσό»  

«Υποχρέωση μου να υποβάλλω υποψηφιότητα»
Θα προτιμούσαμε οι προετοιμασίες κι η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα δημαρχιακά αξιώματα, να γινόταν σε πιο ξεκάθαρο τοπίο κι όχι κάτω από την έντονη φημολογία για πιθανή ακύρωση των εκλογών, ή παράταση της θητείας των υφιστάμενων  δημοτικών συμβουλίων, είπε ο κ. Χρίστου, τονίζοντας ταυτόχρονα πως εκ των εξελίξεων και δεδομένης της θέσης της  Πολιτείας για την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών, είναι υποχρεωμένος να υποβάλει την υποψηφιότητά του.
 

Δειτε Επισης

Αρχίζει το κτίσιμο των νέων προσφυγικών πολυκατοικιών-Αγκάθι οι πέντε που αρνούνται να φύγουν
Κάποιοι ζώνονται απ' τα Φ(ε)ιδία, άλλοι τον αποθεώνουν κι άλλοι πρέπει να ανησυχούν για το πολιτικό μέλλον
Οι διώξεις και το ξέφρενο πάρτι εκατομμυρίων από τους σφετερισμούς-Ξανά ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Αϊκούτ
Διέταξε έρευνα το ΥΠΑΝ μετά τις καταγγελίες παιδιών με ΔΕΠΥ-Στα σκαριά τροποποίηση της νομοθεσίας
Ο Τατάρ ως «δικηγόρος» των σφετεριστών, οι εσωτερικές πιέσεις και η πολιτική κρίση στα κατεχόμενα
Ισχυρισμοί Τατάρ ότι ο ΓΓ ζήτησε από τον Πρόεδρο να «χορηγήσει αμνησία» στους σφετεριστές
Απαγόρευσε τη χρήση των κινητών στα σχολεία Μέσης η Βουλή-Πράσινο στις αλλαγές ΥΠΑΝ
Την Παρασκευή συνέρχεται η «βουλή» στα κατεχόμενα για την «εκλογή προέδρου»
Τρεις τόνους φαρμάκων και αναλώσιμων αποστέλλει η Κυπριακή Δημοκρατία στον Λίβανο
Η Άγκυρα θα συνεχίσει εργάζεται για οικονομική ενίσχυση ψευδοκράτους