Οι επίδοξοι διάδοχοι του Ντεγκρά! (pics, vids)

Ο φόβος του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι; Όχι, αν πρόκειται για τους Μάρτιν Μπογκατίνοφ και Δημήτρη Στυλιανού! Τι κι αν στο τρέχον πρωτάθλημα έχουν παρέλθει μόλις πέντε αγωνιστικές; Στη διάρκειά του ο 30χρονος τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας και ο 32χρονος ομόλογός του στον Ερμή Αραδίππου έχουν πιστωθεί ήδη από δύο αποκρούσεις στις ισάριθμες φορές που κλήθηκαν να εξουδετερώσουν πέναλτι!
Τοιουτοτρόπως ευρίσκονται στο κατόπι του Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος την περίοδο 2011/12 ως τερματοφύλακας της ΑΕΛ δεν έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του ούτε σε ένα από τα πέντε πέναλτι που εκτελέστηκαν εναντίον του σ’ επίπεδο πρωταθλήματος. Τον Αργεντινό από τα ένδεκα βήματα είχαν αποτύχει να νικήσουν οι Ντιέγο Λεόν (Νέα Σαλαμίνα), Εστεβάν Σολάρι (ΑΠΟΕΛ), Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (Αλκή), Βενσάν Λαμπάν (Ανόρθωση) και Κρίστιαν Κιρόβσκι (Απόλλων).
Ο Μπογκατίνοφ έχει αποκρούσει μέχρι στιγμής τα πέναλτι των Αντρέ Άλβες (ΑΕΚ, 2η αγωνιστική) και Ίμπσον ντε Μέλο (Ερμής, 5η αγωνιστική), ενώ ο Στυλιανού έχει εξουδετερώσει τις εκτελέσεις των Γιώργου Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ, 2η αγωνιστική) και Μπεμπέτο (Δόξα, 4η αγωνιστική).
Θυμηθείτε μέσα από φωτογραφίες και videos τις επεμβάσεις των δύο penalty-killers:
 
Η απόκρουση του Μπογκατίνοφ απέναντι στον Άλβες


 


 
Η απόκρουση του Μπογκατίνοφ απέναντι στον ντε Μέλο


 

 
Η απόκρουση του Στυλιανού απέναντι στον Εφραίμ



 
Η απόκρουση του Στυλιανού απέναντι στον Μπεμπέτο