«Παρεξήγηση» η απόπειρα αρπαγής παιδιού στη Λευκωσία – Πού κατέληξαν οι έρευνες

Λήξαν θεωρείται το θέμα απόπειρας αρπαγής παιδιού από ιδιωτικό σχολείο στη Λευκωσία που κινητοποίησε το πρωί την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα που οδηγήθηκε στο τμήμα καθώς επιχείρησε να αρπάξει το 4χρονο κοριτσάκι χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του, σε κατάθεση της ανέφερε ότι ήθελε να το μεταφέρει στο νηπιαγωγείο όπου φοιτούν τα δικά της παιδιά.
 
Όπως ανέφερε η ίδια ανακρινόμενη, διατηρεί φιλικές και οικογενειακές σχέσεις με την μητέρα του παιδιού, η οποία επίσης δουλεύει στην πρεσβεία της Βουλγαρίας, και δεν είχε πρόθεση να κάνει οποιοδήποτε κακό στο κοριτσάκι.
 
Σκοπός της, όπως υποστήριξε, ήταν να μεταφέρει το παιδάκι στη μητέρα του όπου θα της ανέφερε ότι θα το μεταφέρει στο νηπιαγωγείο όπου φοιτούν τα δικά της παιδιά το τελευταίο 1 χρόνο.
 
Η μητέρα της 4χρονης, από την πλευρά της ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν είχε δώσει την συγκατάθεση της για την μεταφορά του παιδιού και δεν γνώριζε οτιδήποτε ενώ επιβεβαίωσε ότι πράγματι έχει φιλικές σχέσεις με την εν λόγω γυναίκα.
 
Ως εκ τούτου, η υπόθεση έκλεισε αφού αποδόθηκε σε «παρεξήγηση» και κακή συνεννόηση μεταξύ των δυο μητέρων και στη συνέχεια η ύποπτη αφέθηκε ελεύθερη.
 

Δειτε Επισης

Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»