Βγάζει απόφαση για Μασιά και λαμβάνει μέτρα

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης μετά τη βαριά ήττα (4-1) από την ΑΕΚ και γι’ αυτό έχει προγραμματιστεί συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να ληφθούν μέτρα.
 
Ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Χρήστος Πουλλαΐδης, τα άκουσε από τους οπαδούς (διαβάστε ΕΔΩ) κατά την αποχώρησή του από τις κερκίδες του ΓΣΖ.
 
Η εικόνα που παρουσιάσει, μέχρις στιγμής, η ομάδα είναι απογοητευτική – εξαιρείται ίσως το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Έξι βαθμοί σε πέντε παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλός απολογισμός για την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Ποια μέτρα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τη διοίκηση που αναμένεται ότι θα τα πει τόσο με τον προπονητή, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή.
 
Πέραν όμως των αγωνιστικών ζητημάτων, στην «Κυρία» τα έχουν και με το διαιτητή της αναμέτρησης Δημήτρη Μασιά. Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στην αποβολή του Σεού στο 11’, μιας και η στιγμή αυτή επηρέασε το πλάνο της ομάδας για το υπόλοιπο του αγώνα. Στη συνεδρία θα αποφασιστεί αν θα καταγγελθεί ή όχι ο διαιτητής.