Μαασί, όπως… ντε Αζεβέδο! (vids, pics)

Τέσσερα γκολ είναι, παντού και πάντα, μια αξιομνημόνευτη επίδοση. Ανεξαρτήτως χώρας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ένα καρέ τερμάτων αποτελεί σημείο αναφοράς στο βιογραφικό ενός ποδοσφαιριστή.
Το περασμένο Σάββατο, στο «Παφιακό», ο Νασίρ Μαασί πρόσθεσε αυτήν την ιδιαίτερη διάκριση στο ενεργητικό του, καθώς απέναντι στην ΑΕΖ έστειλε τετράκις την μπάλα στα δίχτυα οδηγώντας τη Νέα Σαλαμίνα στην παρθενική νίκη της στην τρέχουσα περίοδο. Ο 31χρονος αριστερός εξτρέμ πέτυχε σ’ ένα παιχνίδι κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο των τερμάτων που είχε σκοράρει την περασμένη περίοδο (11) και στον πίνακα των σκόρερ υπολείπεται πλέον μόνον ενός του Κωνσταντίνου Πάγκαλου!


Η αμέσως προηγούμενη φορά που είχε σημειωθεί καρέ τερμάτων από έναν ποδοσφαιριστή στο κυπριακό πρωτάθλημα ήταν προ τριετίας. Συγκεκριμένα, στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ο Μάρκος ντε Αζεβέδο είχε πετύχει όλα τα γκολ του Ερμή στο εκτός έδρας 4-2 επί της Δόξας! Με άλλα λόγια, και το προηγούμενο καρέ είχε επιτευχθεί Σεπτέμβριο μήνα, σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του σκόρερ…


Απολαύστε ξανά τα one man shows του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού:
 
Το καρέ του Μάρκος ντε Αζεβέδο


Το καρέ του Νασίρ Μαασί

 

 

AEZ-SALAMINA UT from CFA Administrator on Vimeo.