Ομόνοια: Σαν να δέχθηκε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας

Μπορεί η Ομόνοια να γύρισε το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και με τη νίκη 4-2 να πήρε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, όμως οι πράσινοι ήταν σαν να δέχθηκαν μία βαριά ήττα στην ιστορία της.
 
Το γεγονός ότι η ομάδα της Λευκωσίας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την νεοφώτιστη ομάδα, η οποία μπορούσε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το στάδιο της πρωτεύουσας, δεν άφησε κανένα στο στρατόπεδο της ομάδας να χαρεί αυτή την επιτυχία.
 
Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετική περίπτωση αυτή η ανατροπή ίσως να αντιμετωπιζόταν διαφορετικά από τον κόσμο. Όμως η εμφάνιση τόσο στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, όσο και στα προηγούμενα της φετινής σεζόν αποδεικνύουν ότι η Ομόνοια υποφέρει.
 
Ναι μεν παρουσιάζεται με ένα νέο μοντέλο – με έλεγχο του τεχνικού διευθυντή για όσα αφορούν την ομάδας – αλλά για άλλη μία χρονιά τα όνειρα των οπαδών της ομάδας παραμένουν απατηλά πολύ νωρίς στη σεζόν.
 
Εννοείται ότι υπάρχει προβληματισμός. Ο κόσμος, παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα, γιούχαρε έντονα την ομάδα – υπάρχουν παίκτες που χειροκροτήθηκαν όπως ο Κίλιαν Σέρινταν -, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Όλη στηρίχθηκαν πρόσφατα από το διοικητικό συμβούλιο, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να προδικάσει κανείς μέχρι πότε θα διαρκέσει αυτή η στήριξη.