Με το πάσο του από την Λεμεσό, πάει για διπλό στον Πειραιά (vid)

Με χαλαρό τρόπο πέρασε από το Τσίρειο ο ΑΠΟΕΛ επικρατώντας με το ευρύ 3-0 του Άρη και πηγαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην Ελλάδα για  να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι οπαδοί της ομάδας μετά το ξεκαθάρισμα του αγώνα και κυρίως μετά το τέλος ζήτησαν διπλό στον Πειραιά.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τους γαλαζοκίτρινους που επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ανόρθωση στο αναβληθέν παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής που έγινε μεσοβδόμαδα.

Έτσι, μαζί με την ΑΕΛ βρίσκονται στους 13 βαθμούς και ακολουθούν την πρωτοπόρο ΑΕΚ που μετρά το απόλυτο έχοντας 15 βαθμούς. Ο Άρης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του ΑΠΟΕΛ και δέχθηκε τη δεύτερη του ήττα και έμεινε για πέμπτο αγώνα χωρίς νίκη.

 

Η αρχή για τους γαλαζοκίτρινους έγινε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Γιαννιώτας έκλεψε την μπάλα στο 45’ μετά τη λανθασμένη πάσα του Θεοφίλους προς τον Γκοστ και αφού πέρασε και τον πορτιέρε του Άρη έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ ήταν απλά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι και μάλιστα ευτύχησε να διευρύνει το υπέρ του αποτέλεσμα.

 


Πρώτα ο Βινίσιους στο 59’  και ακολούθως ο Μερκής στο 79’ διεύρυναν το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ και σχημάτισαν το τελικό 3-0 για τους γαλαζοκίτρινους.


Μετά το δεύτερο τέρμα, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν έκανε αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως τον Μοράις, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που τον χρειάζονταν όπως ο Αλωνεύτης.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 

Σκόρερ: 45’ Γιαννιώτας, 59’ Βινίσιους, 79’ Μερκής
 

Κίτρινες: Παχίπης, Μάρτινς
Συνθέσεις:
Άρης:Γκοτ, Ευσταθίου, Παντίδος, Παχίπης (63΄ Παναγή), Φράγκος, Σκούρτης (82΄ Ονίλο), Μάρτινς, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου (71΄ Μαρτσάκης)
ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο (46΄ Αλεξάνδρου), Μοράις (63΄ Αρτυματάς), Βινίσιους, Μπερτόλιο, Βάντερ (74΄ Αλωνεύτης), Γιαννιώτας, Σωτηρίου