Σεφτέ στις νίκες η Δόξα

Την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν πήρε η Δόξα η οποία κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου».
 
Με αυτό το διπλό η ομάδα της Κατωκοπιάς  βρίσκεται πλέον στην 10η θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ η ομάδα της Δερύνειας παραμένει με ένα βαθμό στη συγκομιδή της και είναι μία από τις δύο ομάδες με τους λιγότερους βαθμούς (1 όπως και ο Εθνικός).
 
 
 
Η Δόξα κράτησε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ανέπαφη την εστία της, ενώ η εστία της Δερύνειας παραβιάστηκε σε όλα τα φετινά παιχνίδια. 

Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της με ένα γκολ και στην πορεία έδειξε να μένει από δυνάμεις, ενώ δεν βοηθήθηκε αρκετά από τις αλλαγές.
 
 

Αντιθέτως, η Δόξα ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά την επίτευξη του τέρματος. Το σκορ άνοιξε στο 54’ όταν ο Εντμάρ σέντραρε και ο Κότο Παγιές με κεφαλιά νίκησε τον Μάστρου για να γίνει το 1-0. Ο σκόρερ πέρασε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η μοναδική ευκαιρία που βρήκε η ομάδα της Δερύνειας ήταν στο 86’ όταν το σουτ Μπαρμπούδη πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
 
 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 54’ Κότο Παγιές
Κίτρινες: Σωτηρίου / Δημητρίου, Ρούντι, Κότο Παγιές
Συνθέσεις:
Αναγέννηση Δερύνειας: 
Μάστρου, Μπαρπούδης, Σωτηρίου, Αναστασίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος, Γιουσπασιάν (70′ Χατζηγιαννακού), Κάλεζιτς (60΄Νατσιόπουλος), Βέσλεμ, Μπριτζίτο, Κυπριανού (24′ Φουρτάδο).
Δόξα Κατωκοπιάς: Νέγκρι, Δημητρίου (46΄Κότο Παγιές), Ρούντι, Ρεδόνδο, Γκόμες (88′ Γουίλσον), Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Πουτζιουρής, Μπεμπέτο (68′ Περάλτα).