Ο Ντάρμπισαιρ έβγαλε την Ομόνοια από τον αναπνευστήρα

Ένα τεράστιο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας και Καρμιώτισσας με αρκετές ανατροπές. Οι πράσινοι, αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν ωστόσο να νικήσουν την καλοστημένη Καρμιώτισσα που μπορούσε να φύγει με βαθμολογικό όφελος. Η ομάδα του Κάρβερ αν και δύσκολα, κατάφερε να πάρει το τρίποντο, αλλά τα σοβαρά λάθη των πρασίνων δεν μπορούν να αγνοηθούν.
 
Γκολ η Καρμιώτισσα και χειροκρότημα
 
Καλύτερη φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα, δημιουργώντας οργανωμένες προσπάθειες χωρίς να καταφέρνει να νικήσει τον Παναγή. Με το πέρασμα του χρόνου, οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ με τον Όρντος στο 19’ με μακρινό συρτό σουτ. Ένα τέρμα που έφερε το χειροκρότημα στις κερκίδες των πρασίνων. Εν συνεχεία, χωρίς να αποδεικνύουν κάτι το ιδιαίτερο οι γηπεδούχοι, στο 28’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα ο Σέρινταν από την άσπρη βούλα του πέναλτι.
 
Εντυπωσιακό ημίχρονο με ανατροπές
 
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους πράσινους να μην μπορούν να αντιδράσουν πάλι και να δημιουργούν κάτι αξιόλογο. Στο 54’ υπήρξε παράβαση εντός της περιοχής με χέρι του Παντελίαδη, χωρίς ωστόσο να σφυρίζει το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Η δικαίωση για την Καρμιώτισσα ήρθε στο 55’ όμως, με τον Ταραλίδη να διαμορφώνει το 1-2 και τους φιλοξενούμενους να είναι ξανά μπροστά στο σκορ. Ανέβασαν στροφές στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πιέζοντας την Καρμιώτισσα και φέρνοντας ξανά το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντέρμπισαιαρ στο 74’. Ο Άγγλος δεν έμεινε ως εκεί και στο 80’ έφερε την Ομόνοια μπροστά στο σκορ διαμορφώνοντας το 3-2. Συνέχεια έδωσε και κλείδωσε στην ουσία τη βασανιστική νίκη ο Μαργκάσα στο 87’ κάνοντας το τελικό 4-2 για τους πράσινους.
 
Ομόνοια: Παναγή, Κωνσταντινίδης, Νασιμέντο, Βύντρα, Παντελιάδης, Φλορέσκου, Τουρέ, Μαργκάσα, Αγκάγιεφ, Κύπρου, Σέρινταν
Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπόλιανετς, Σάλιακας, Βαττής, Όρντος, Μανογιάν