Σε συναγερμό τα ξημερώματα η οδός Ηρακλέους στο Στρόβολο

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κατάστημα μοντελισμού (τηλεκατευθυνόμενων ειδών) στον Στρόβολο, με την Αστυνομία να διερευνά κατά πόσον η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, όπως δήλωσε Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Δύναμης στο ΚΥΠΕ.
 
Σύμφωνα, εξάλλου, με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στις 04.18πμ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα πώλησης τηλεκατευθυνόμενων παιχνιδιών, στην οδό Ηρακλέους, στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» και Καϊμακλίου με τρία οχήματα και η ώρα 06.08 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Το κατάστημα με το περιεχόμενο του υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
 
Σημειώνεται ότι εντός του καταστήματος υπήρχαν άκρως εύφλεκτα υγρά καύσιμα σε μεγάλες ποσότητες, με μεγάλη επικινδυνότητα ανάφλεξης ή ακόμα και έκρηξης. Παράλληλα, η έρευνα της Πυροσβεστικής επεκτάθηκε σε διπλανό περίπτερο και σε διαμερίσματα στον 1ο όροφο, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί επέκταση της πυρκαγιάς.
 
Από τα διαμερίσματα έγινε προληπτική εκκένωση των ενοίκων και ακολούθως κατασβέστηκε η πυρκαγιά ενώ τα αίτιά της διερευνώνται.

Δειτε Επισης

Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για προβατική συμπεριφορά»
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου
Καταγγέλλει απειλές κατά Βουλευτών ο Χριστοφίδης με φόντο την έκθεση της Ελεγκτικής για το κέντρο δεξιώσεων
Συνεχίζεται ενώπιον της Αρχής κατά Διαφθοράς η κατάθεση Αναστασιάδη
Χειροπέδες σε έξι νεαρούς στη Λάρνακα για ληστείες-Φέρονται να έχουν εμπλοκή σε επτά υποθέσεις
Παρανάλωμα του πυρός όχημα 33χρονου στη Λευκωσία-Διερευνά εμπρησμό η Αστυνομία
Κουκουλοφόροι λήστεψαν ζεύγος στην Πάφο-Με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά
Ενώνουν τα κομμάτια του παζλ για την τραγωδία στην Πάφο-Δεν φαίνεται να εξαναγκάστηκε να εισέπνευσε γκαζάκι ο 17χρονος