Δίνουν τόπο στην οργή οι πέντε του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό

 Τόπο στην οργή φαίνεται να δίνουν τελικά τα πέντε στελέχη του ΔΗΣΥ που ενδιαφέρθηκαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι στο Δήμο Λεμεσού διεκδικώντας τη στήριξη του κόμματος, χωρίς όμως κανένας από αυτούς να την εξασφαλίσει.
Η σημερινή-απογευματινή επίσκεψη του πρόεδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου στη Λεμεσό, που σκοπό είχε να κατευνάσει τις σφοδρές αντιδράσεις τις οποίες προκάλεσε η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου για στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Νικολαΐδη, δείχνει ν’ απέδωσε καρπούς, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την προσπάθεια της ηγεσίας του ΔΗΣΥ να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να χαμηλώσουν οι τόνοι. Επιπλέον, και επί της ουσίας, ο Αβέρωφ Νεοφύτου εξασφάλισε σύμφωνα με πληροφορίες, διαβεβαιώσεις πως δεν θα υποβληθεί υποψηφιότητα από κανέναν εκ των ενδιαφερομένων στελεχών του κόμματος.
Χθες, ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE είχε αποκαλύψει την κυοφορούμενη ιδέα καθόδου ενός εκ των πέντε Συναγερμικών στελεχών ως υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος και να τύχει της στήριξης των υπολοίπων. Τις εν λόγω πληροφορίες μας, έσπευσε να διαψεύσει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ερωτηθείς σχετικά, ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ και ενδιαφερόμενος για τη δημαρχία της Λεμεσού, Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE επιμένει ωστόσο στην ορθότητα των πληροφοριών που δημοσίευσε χθες, ότι δηλαδή όντως υπήρξε συζήτηση γύρω από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ασχέτως εάν υπό το πρίσμα των παραινέσεων από την ηγεσία του ΔΗΣΥ, αλλά και δεύτερων σκέψεων που έγιναν, το σενάριο αυτό μάλλον εγκαταλείπεται.   
Υπενθυμίζεται πως τα στελέχη του ΔΗΣΥ που διεκδίκησαν τη στήριξη του κόμματός τους για να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεμεσού, είναι οι Ανδρέας Μιχαηλίδης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Σάββας Στούππας, Τώνης Αντωνίου και Φειδίας Νικολάου.  
  

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία