Τα πάντα για την εξοικονόμηση στην έκθεση SAVeNERGY 2016 (VIDEO)

Τρεις εκθέσεις διοργανώνει η ΟΕΒ που αφορούν την εξοικονόμηση και την ενέργεια.  

Την 12η  έκθεση εξοικονόμησης ενέργειας Save Energy 2016, την 9η έκθεση Τεχνολογιών Νερού και Περιβάλλοντος Envirotec 2016 και την 1η έκθεση Οικοδόμησης και Ανακαίνισης Ecodomica. 
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο EnergyNews o κ. Πάρης Ανασταστίου, προϊστάμενος Υπηρεσίας Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων και Διαχείρισης Εκδηλώσεων της OEB η έκθεση Save Energy έχει καταστεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως η έκθεση που μπορεί να τους μειώσει το κόστος, είτε πρόκειται για επιχειρηματικούς καταναλωτές είτε για οικιακούς. 
Η έκθεση διοργανώνεται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2016. 

Όπως τόνισε η μεγάλη επισκεψιμότητα στην έκθεση, με περισσότερους από 25.000 επισκέπτες, η ικανοποίηση των εκθετών και τα ευμενή σχόλια, επιχειρηματιών και καταναλωτών αποτελούν απτή απόδειξη της επιτυχίας της πρωτοβουλίας.

Η έκθεση «SAVeNERGY» έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά γεγονότα στην Κύπρο που καταπιάνονται με την προώθηση και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών που εξοικονομούν ενέργεια και αξιοποιούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Περιλαμβάνει προϊόντα από 
θερμομονωτικά υλικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες, φωτοβολταϊκά συστήματα και υδροηλεκτρικά συστήματα μέχρι συστήματα ενεργειακής διαχείρισης και υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα. Παράλληλα, εκεί θα βρίσκονται και σύμβουλοι όπως αρχιτεκτονικά γραφεία, τράπεζες, επιχειρήσεις Ηλεκτρολογικών και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και σύμβουλοι σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.  

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.