Με Αγουιλάρ η Ανόρθωση, χωρίς Γιαννιώτα ο ΑΠΟΕΛ

Με δύο αλλαγές σε σύγκριση με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΖ παρατάσσει ο Αντόνιο Πούτσε την Ανόρθωση στο αποψινό (εξ αναβολής από την πρώτη αγωνιστική) ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Οικονομίδης επιστρέφει (στη θέση του Πελέ) στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Ζοάο Βίκτορ στη μεσοαμυντική γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης εμφανίζεται ο Καμπρέρα αντί του Κολούνγκα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (σ.σ. δεν ήταν δηλωμένος στην ΚΟΠ εν όψει της αρχικής ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης).
Αξιοπρόσεκτη η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Ισπανού τεχνικού της «Κυρίας» στην τετράδα της άμυνας, μολονότι αυτή -στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος- υπέπεσε σε σημαντικότατα λάθη που κόστισαν τη νίκη. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Ερέρο και οι μη έχοντες δικαίωμα συμμετοχής Κολούνγκα, Σεού και Κατσιμήτρος.

Νέο (εκτεταμένο) ροτέισον του Κρίστιανσεν
Σε αντίθεση με τον ομόλογό του στον πάγκο της Ανόρθωσης, ο Τόμας Κρίστιανσεν προχώρησε σε επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στη Δερύνεια. Οι Μιλάνοφ, Αστίθ, Λάγο, Βινίσιους, Ορλάντι, Εφραίμ και Σωτηρίου θα ξεκινήσουν το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» παίρνοντας στην ενδεκάδα τις θέσεις των Σέρτζιο, Μερκή, Αλεξάνδρου, Μπρεσάν, Μπερτόλιο, Γιαννιώτα και ντε Καμάργκο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι τραυματίας, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Κύπρος Χριστοφόρου, καθώς δεν ήταν εγγεγραμμένοι στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (4-2-3-1): Κόπριβετς - Γκάμπριελ, Καλδερόν, Αγουιλάρ, Σάντος - Βίκτορ, Οικονομίδης - Γκονσάλβες, Ράγιος, Καλό - Καμπρέρα.
ΑΠΟΕΛ (4-1-4-1): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο - Μοράις - Βάντερ, Βινίσιους, Ορλάντι, Εφραίμ - Σωτηρίου.