Παρηγοριά στον άρρωστο το καλύτερο ξεκίνημα της πενταετίας!

Οι απώλειες βαθμών κόντρα σε Αναγέννηση Δερύνειας και Δόξα και η κακή εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια στο ξεκίνημα της περιόδου έφεραν μουρμούρα και προβληματισμό στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων».
 
Οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού επισκέφθηκαν προ ημερών με άγριες διαθέσεις το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι και σύμφωνα με επίσημα χείλη της διοίκησης προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και μέλος της διοίκησης.
 
Παρά το κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Τζον Κάρβερ, η ηγεσία της Ομόνοιας ξεκαθάρισε γι’ άλλη μια φορά, δια στόματος του προέδρου της Αντώνη Τζιωνή, ότι στηρίζει τον Άγγλο τεχνικό, επισημαίνοντας ότι οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών τα τελευταία χρόνια δεν έφεραν θετικά αποτελέσματα.
 
Το πρόγραμμα της Ομόνοιας ήταν ευνοούσε ιδανικό ξεκίνημα, καθώς το «τριφύλλι» είχε τα φόντα να κάνει το 4Χ4 κόντρα σε Ερμή (ΓΣΠ), Αναγέννηση (Τάσσος Μάρκου), Δόξα (ΓΣΠ) και Εθνικό (Δασάκι), ενώ η Ομόνοια προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί και στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα στη Λευκωσία.
 
Οι ισοπαλίες με Αναγέννηση και Δόξα στοίχισαν στην Ομόνοια τέσσερις βαθμούς, έφεραν μουρμούρα και αναστάτωση, ενώ δεν επέτρεψαν στους Κάρβερ και Νταμπίζα να κερδίσουν χρόνο, ώστε να «μοντάρουν» μια νέα ομάδα (14 αποκτήματα το καλοκαίρι) με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.
 
Παρά ταύτα, για την Ομόνοια οι 8 βαθμοί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αποτελούν την καλύτερη επίδοση των τελευταίων πέντε χρόνων, ενώ είναι η μοναδική σεζόν στην οποία δεν δέχθηκαν ήττα.  
 
Τη σεζόν 2012-13 οι «πράσινοι» μάζεψαν πέντε βαθμούς με απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες.
 
Την περίοδο 2013-14 η Ομόνοια γνώρισε δύο ήττες, κέρδισε μια φορά, ενώ άλλη μια αναδείχθηκε ισόπαλη μαζεύοντας μόλις τέσσερις βαθμούς.
 
Την επόμενη χρονιά ο απολογισμός των «πρασίνων» ήταν 7 βαθμοί με δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα, ενώ πέρσι η Ομόνοια μάζεψε 5 βαθμούς πετυχαίνοντας μια νίκη, δύο φορές αναδείχθηκε ισόπαλη, ενώ έχασε μια φορά.