Τρέχει να μαζέψει τους αντάρτες του ΔΗΣΥ ο Αβέρωφ

  Ύστατη προσπάθεια ν’ αποσοβήσει όσο το δυνατό περισσότερες ανταρσίες θα καταβάλει κατά τη διάρκεια της ημέρας και ενόψει της αποψινής συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου, η ηγεσία του ΔΗΣΥ.
Το Πολιτικό Γραφείο συνέρχεται ως γνωστό σήμερα το απόγευμα προκειμένου να λάβει αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει ο ΔΗΣΥ στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Δεκέμβρη. Και μολονότι σε κάποιους δήμους τα πράγματα για τον ΔΗΣΥ είναι ξεκάθαρα, σε κάποιους άλλους προκαλεί πονοκεφάλους η διαφαινόμενη μέχρι στιγμής αμετάκλητη απόφαση κομματικών στελεχών να τρέξουν στην κούρσα των δημοτικών εκλογών, ανεξαρτήτως των επίσημων αποφάσεων που θα ληφθούν.
Τους ενδιαφερόμενους αυτούς έχει καλέσει να μεταβούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας στην Πινδάρου ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, με σαφή στόχο να πειστούν όσο το δυνατό περισσότεροι ενδιαφερόμενοι ν’ αποσυρθούν.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται μεταξύ άλλων:  
*Στο Στρόβολο, όπου ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία απέναντι στον Λάζαρο Σαββίδη, ενώ ενδιαφέρον εξεδήλωσε και ο Γιώργος Χρυσάνθου.  
*Στην Έγκωμη, όπου ο δημοτικός σύμβουλος Φοίβος Ζαχαριάδης εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία απέναντι στον Ζαχαρία Κυριάκου.
*Στον Άγιο Δομέτιο, όπου οι Γιώργος Καπάταης και Σωτήρης Κάττος θέλουν να διεκδικήσουν τη δημαρχία από τον Κώστα Πέτρου.
*Στο Δάλι, όπου ο Πανίκος Κωνσταντινίδης θέλει να τρέξει ως υποψήφιος παρά την υποψηφιότητα του Λεόντιου Καλλένου.   
Ιδιάζουσες και δύσκολες περιπτώσεις σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των μελών του κόμματος που ενδιαφέρονται   αποτελούν εξάλλου για τον ΔΗΣΥ οι Δήμοι Λεμεσού και Λάρνακας, όπου το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει όπως όλα δείχνουν τους εξωκομματικούς Νίκο Νικολαΐδη και Αλέξη Μιχαηλίδη. Και αυτό, παρά το ζωηρό ενδιαφέρον κομματικών στελεχών και στους δύο αυτούς δήμους να είναι υποψήφιοι.   
   
 

Δειτε Επισης

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Δυσφορία Σκυλακάκη για ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν έχουν γίνει αυτά που περιμέναμε»
Ουστέλ: Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Μια φωτογραφία η αφορμή για τα προβοκάτσια των Τούρκων στη Δερύνεια-Σε black list όσοι ήταν στην εκδήλωση
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Έπιασαν τόπο οι απειλές των Τούρκων στο Netflix-Μόνο στην Ελλάδα θα προβληθεί το Famagusta
Δημοσιοποίησε και το ΕΛΑΜ τους κοινοβουλευτικούς του συνεργάτες
Παίζει για τα χαρτοφυλάκια Μεσογείου ή Περιβάλλοντος το όνομα του Καδή
Τέλος τα εκλογικά βιβλιάρια, θα ψηφίζουμε και με άδεια οδήγησης-Οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο