Συλλυπητήρια επιστολή ΠτΔ στον Ιταλό ομόλογό του για το θάνατο Κιάμπι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε την Τρίτη συλλυπητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, για το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ιταλίας Κάρλο Αζέλιο Κιάμπι.
 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στην επιστολή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκφράζει τη θλίψη του για την είδηση του θανάτου του Κιάμπι, τον οποίο, προσθέτει, θα θυμόμαστε πάντοτε ως μια σπουδαία προσωπικότητα, ένα υπεύθυνο πολιτικό που ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην υπηρεσία της Ιταλίας, προωθώντας με πάθος τις αξίες της ΕΕ.
 
«Εκ μέρους της Κυβέρνησης και του λαού της Κύπρου εκφράζω βαθιά συμπάθεια προς την Κυβέρνηση και το λαό της Ιταλίας και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κάρλο Αζέλιο Κιάμπι», καταλήγει στην επιστολή ο Πρόεδρος.
  

Δειτε Επισης

Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»
Οι αντιδράσεις έφεραν τελικά αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Αποκατάστασης-Τι εξηγεί η ΟΣΑΚ
Δεύτερη καταδίκη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας-Δικαιώθηκε ο Αρβανίτης για την υπόθεση δυσφήμησης
Έγγραφο εξουσιοδότησης από Αναστασιάδη παρουσίασε η υπεράσπιση Συλλούρη στη δίκη για Al Jazeera
Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη-28χρονος σκότωσε με τόξο τη μόλις τριών εβδομάδων κορούλα του
Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών