Πήγε στο κοιμητήριο και της έκλεψαν την τσάντα

Πορτοφόλι με πιστωτικές κάρτες και μετρητά σε ευρώ και στερλίνες, που βρισκόταν σε τσάντα στη θέση του συνοδηγού, κλάπηκε από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από Κοιμητήριο στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο πριν τις επτά το βράδυ καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων από 60χρονη γυναίκα από τη Λάρνακα ότι ενώ είχε σταθμευμένο το όχημα της έξω από το Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού και έκλεψαν από μέσα το πορτοφόλι που ήταν μέσα στην τσάντα της την οποία είχε αφήσει ανοικτή στη θέση του συνοδηγού.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και διαπίστωσαν τη ζημιά στο παράθυρο του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο δεν ενδείκνυτο για δακτυλοσκοπικό έλεγχο.  
 
Το πορτοφόλι που κλάπηκε περιείχε πιστωτικές κάρτες, το ποσό των 50 ευρώ σε μετρητά και 40 στερλίνες.

Δειτε Επισης

Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα
Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που ηχούν οι καμπάνες για εκκένωση της Λόφου
Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη Γαλλία-Αυτοκίνητο κατέπεσε πάνω σε θεατές, δύο νεκροί
Σοκάρει η γυναίκα που ο γερανός έπεσε στο σπίτι της-«Ήμουν μέσα, θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί...»