Θέλουν να προχωρήσει η μαρίνα στην Κισσόνεργα – Τι ζητά το Κοινοτικό Συμβούλιο

Δίκαιο θεωρεί ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού το αίτημα της Κοινοπραξίας που κέρδισε το διαγωνισμό για την κατασκευή της μαρίνας στην Κισσόνεργα να παρουσιάσει μόνο το 60% της χρηματοδότησης των θαλασσίων έργων και όχι των αναπτύξεων.
 
Ο κ. Στυλιανού εξέφρασε ανησυχία ότι η επιμονή της αρμόδιας Επιτροπής Μαρίνων για να αποδείξει η Κοινοπραξία ότι κατέχει το 60% όλων των αναπτύξεων και όχι μόνο των θαλασσίων έργων θα οδηγήσει στην αναστολή του έργου, και αυτό τους βρίσκει αντίθετους, όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του.
 
"Στόχος μας είναι να απαγκιστρωθεί και να προχωρήσει το θέμα της κατασκευής των κυματοθραυστών στην παραλία των Ποτίμων", είπε, προσθέτοντας ότι “πρέπει να εφαρμοστεί και στην περίπτωση της μαρίνας της Κισσόνεργας η ίδια πολιτική και ερμηνεία που έχει εφαρμοστεί και στην περίπτωση της μαρίνας της Λεμεσού, όπου ο όρος κάλυπτε μόνο τα θαλάσσια έργα και όχι όλη την ανάπτυξη”.
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας προχώρησε στην ανακοίνωση μετά και τις δηλώσεις του προέδρου του ΕΒΕ Πάφου στο ΚΥΠΕ και την έντονη ανησυχία του για την καθυστέρηση στην προώθηση του έργου της μαρίνας.
 
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ είχε αναφέρει πως την Πάφο δεν την ενδιαφέρει πότε η Κοινοπραξία θα κατασκευάσει τις επαύλεις και θα τις πωλήσει, σημειώνοντας πως την Πάφο την ενδιαφέρει πότε θα κατασκευαστεί το θαλάσσιο έργο.
  

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Αυτή είναι η απόφαση για Βαρωσιώτου-«Παρουσίασε σοβαρές αδυναμίες, υπέπεσε σε σοβαρά νομικά σφάλματα»
Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα στην Κρήτη-Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών
Πώς απαντά η Κυβέρνηση για τα περί αντισυνταγματικότητας νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
Έκκληση για αναθεώρηση επιλογής για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στο Δάλι από ΕΟΑ Λάρνακας
Άστραψε και βρόντηξε κατά Τυχικού ο Αρχιεπίσκοπος-«Σκοπός σας να εκθέσετε εμένα και την Ιερά Σύνοδο»
Χαστούκι ΕΔΑΔ σε ΚΔ για αναστολή δίωξης πολιτικού για βιασμό-«Ο Βοηθός Εισαγγελέας την εξέθεσε σε δευτερογενή θυματοποίηση μέσω σεξιστικών στερεοτύπων»
Χωρίς το Εθνικό Συμβούλιο στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Θα τους ενημερώσει μέσω τηλεδιάσκεψης
Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο