Aνάκληση του Galaxy Note 7 από Samsung

Στη σκιά των περιστατικών που αναφέρουν ότι κάποια από τα νεότερα premium smartphone της Samsung πιάνουν φωτιά και εκρήγνυται, ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε την ανάκληση του τηλεφώνου δύο μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του σε 10 χώρες, μεταδίδει το Bloomberg.
 
Ο Koh Dong Jin, επικεφαλής του τμήματος Mobile δήλωσε σήμερα, Παρασκευή ανακοίνωσε την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 διεθνώς. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη μια συσκευή, μπορούν να την αντικαταστήσουν με άλλη. Αναλυτής της IBK Securities στη Σεούλ δηλώνει στο Bloomberg πως το πρόβλημα με τις μπαταρίες που αναφλέγονται αφορά περίπου ένα εκατομμύρια Note 7, από τα οποία 600.000 smartphone έχουν διατεθεί εκτός Ν.Κορέας.
Νωρίτερα την Τετάρτη η Samsung έκανε γνωστό ότι σταματά τη διάθεση του Note 7 στις τρεις μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ν.Κορέας και ότι η κυκλοφορία του σε άλλες αγορές θα καθυστερήσουν -προηγουμένως είχε ανακοινώσει καθυστέρηση για διαφορετικό όμως λόγο: την υπερβάλλουσα ζήτηση όπως αυτή καταγράφηκε από τις προπαραγγελίες ανά τον κόσμο.
Το Galaxy Note 7 έχει κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ και σε 10 συνολικά χώρες.
 
Πηγή: www.in.gr
 
 

Δειτε Επισης

Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης Skinnytok στο TikTok
Ιταλική εφημερίδα δημοσίευσε ένθετο γραμμένο από ΑΙ
Οι «ισχυρότερες μέχρι σήμερα» ενδείξεις εξωγήινης ζωής εντοπίστηκαν σε μακρινό εξωπλανήτη
Νέο φάρμακο για τη θεραπεία πρώιμης νόσου Αλτσχάιμερ εγκρίνει για κυκλοφορία η ΕΕ
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βρήκαν την προέλευση του νερού στη Γη-Δεν προήλθε από αστεροειδείς
H Apple μετέφερε αεροπορικά 600 τόνους iPhone από την Ινδία για να προλάβει τους δασμούς
Επιστήμονες αναβίωσαν τους εξαφανισμένους ανταρόλυκους, γνωστούς από το Game of Thrones
Προχωρούν οι ετοιμασίες για την αποστολή Άρτεμις της ΝΑΣΑ στο φεγγάρι
«Φρένο» στους λογαριασμούς-παρωδίες στο X βάζει ο Μασκ
Γυναίκα της εποχής του Αγαμέμνονα «ζωντανεύει» 3.500 χρόνια μετά και δείχνει... πιο σύγχρονη από ποτέ