Από παθολογικά αίτια πέθανε ο άστεγος Πολωνός στη Λεμεσό

Η νεκροτομή επί της σορού του άστεγου άντρα που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης σε χώρο στάθμευσης στην πολυσύχναστη  τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, «έδειξε» παθολογική αιτία.

Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση των αστυνομικών αρχών, που δεν εντόπισαν οποιεσδήποτε κακώσεις στο σώμα του νεκρού. Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε την νεκροτομή ανέφερε ότι ο θάνατος του άστεγου άνδρα προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Το γεγονός μαρτυρά το  ιστορικό προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο μεσήλικας άντρας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκων περιφερόταν στην περιοχή που διέμεινε σχεδόν πάντα μεθυσμένος κι εξαθλιωμένος.

Η σορός του αστέγου αλλοδαπού ήταν σε κατάσταση αρχικής σήψης,  λόγω των ιδιαιτέρων  καιρικών συνθηκών που επικρατούν κι όπως υπολόγισε ο ιατροδικαστής ο θάνατος του φαίνεται να επήλθε 12 με 24 ώρες πριν τον εντοπισμό του.

Για εξακρίβωση της ταυτότητας του νεκρού, λήφθηκαν δείγματα γενετικού υλικού τα οποία θα αποσταλούν στην Πολωνία. Ο άτυχος άντρας ζούσε το τελευταίο διάστημα σε ένα εγκαταλελειμμένο υποστατικό, τρώγλη στην κυριολεξία, χωρίς πόρτες παράθυρα, ηλεκτρικό και ύδρευση. 

Στην είσοδο αυτής της τρώγλης τον εντόπισε χθες βράδυ νεκρό περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές
Εντοπίστηκε ο 16χρονος που χάθηκε στα Λατσιά
Συστάσεις Πυροσβεστικής για ψηλά κτήρια και διάσωση ενοίκων-Επιστολή στον ΓΔ Υπουργείου Εσωτερικών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στα Κούκλια-Επιστρατεύτηκαν δύο πτητικά μέσα