«Πρέσβεις τουρισμού της Αγίας Νάπας» 4 τουρίστες

Τα ζεύγη Emil και Danela Germann από την Ελβετία και Bechara και Claudine Abou Rahal  από το Λίβανο τιμήθηκαν πρόσφατα με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας» αφού επισκέφθηκαν την περιοχή 30 και 26 φορές αντίστοιχα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Μέγαρο ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορνήλιος Νικολάου απένειμε στο ζεύγος αναμνηστική πλακέτα και το ειδικό έμβλημα του Δήμου, με το οποίο τους ανακήρυξε  σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο κ. Νικολάου ευχαρίστησε «θερμά τους νέους Πρεσβευτές για τις πολλαπλές επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα, γεγονός που αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν για τόσα χρόνια προς την πόλη.  Γι’ αυτό η απονομή αυτής της σημαντικής τιμητικής διάκρισης είναι μία ένδειξη αναγνώρισης από μέρους του Δήμου των πιστών φίλων της Αγίας Νάπας  και μία μικρή ανταπόδοση της ιδιαίτερης προτίμησης προς το τουριστικό μας θέρετρο».
 
 
Στην ίδια τελετή τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας και το ζεύγος Bechara και Claudine Abou Rahal  από το Λίβανο, αφού φέτος συμπλήρωσαν την 26η επίσκεψη στους στην Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το ζεύγος συνοδευόμενο από την μικρή τους κόρη Μia, τιμήθηκαν από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κορνήλιο Νικολάου με τιμητική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».
 
Οι τουρίστες από το Λίβανο «ευχαρίστησαν τον κ. Νικολάου για την απονομή αυτής της τιμητικής διάκρισης και ανέφεραν ότι η Αγία Νάπα θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο μοναδικός προορισμός για τις διακοπές τους».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μεγάλη δεντροφύτευση στη Μοσφιλωτή από την Πράσινη Ασπίδα, μέσο του προγράμματος You Reforest Cyprus
Σε λειτουργία δύο νέα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία
Γιατί ναυάγησαν οι συνομιλίες Χαμάς και Ισραήλ στο Κάιρο
Μικρή αύξηση μεριδίου ηλεκτρικών οχημάτων σε Κύπρο
Επαναλαμβάνει τα πειθαρχικά μέτρα για αντάρτες ο ΔΗΣΥ-«Θα εφαρμοστούν χωρίς εξαιρέσεις»
LIVE/Δικαστήριο: Η μητέρα του Θανάση βρήκε αίμα και η Αστυνομία της απάντησε «τι θέλεις αν μας πεις, ότι είναι φόνος και όχι αυτοκτονία;»
Μαρτυρίες για την εν ψυχρώ εκτέλεση στον Βύρωνα-«Τον πυροβόλησαν σχεδόν εν κινήσει από τη μηχανή»
Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά σε υποστατικά και οικοδομές στην Ανάγεια
Ακατάπαυστοι βομβαρδισμοί στη Γάζα μετά το αδιέξοδο των συνομιλιών
Τριανταοκτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία από τις 24 Απριλίου (pic)