«Πρέσβεις τουρισμού της Αγίας Νάπας» 4 τουρίστες

Τα ζεύγη Emil και Danela Germann από την Ελβετία και Bechara και Claudine Abou Rahal  από το Λίβανο τιμήθηκαν πρόσφατα με το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας» αφού επισκέφθηκαν την περιοχή 30 και 26 φορές αντίστοιχα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Μέγαρο ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορνήλιος Νικολάου απένειμε στο ζεύγος αναμνηστική πλακέτα και το ειδικό έμβλημα του Δήμου, με το οποίο τους ανακήρυξε  σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο κ. Νικολάου ευχαρίστησε «θερμά τους νέους Πρεσβευτές για τις πολλαπλές επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα, γεγονός που αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν για τόσα χρόνια προς την πόλη.  Γι’ αυτό η απονομή αυτής της σημαντικής τιμητικής διάκρισης είναι μία ένδειξη αναγνώρισης από μέρους του Δήμου των πιστών φίλων της Αγίας Νάπας  και μία μικρή ανταπόδοση της ιδιαίτερης προτίμησης προς το τουριστικό μας θέρετρο».
 
 
Στην ίδια τελετή τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας και το ζεύγος Bechara και Claudine Abou Rahal  από το Λίβανο, αφού φέτος συμπλήρωσαν την 26η επίσκεψη στους στην Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το ζεύγος συνοδευόμενο από την μικρή τους κόρη Μia, τιμήθηκαν από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κορνήλιο Νικολάου με τιμητική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».
 
Οι τουρίστες από το Λίβανο «ευχαρίστησαν τον κ. Νικολάου για την απονομή αυτής της τιμητικής διάκρισης και ανέφεραν ότι η Αγία Νάπα θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο μοναδικός προορισμός για τις διακοπές τους».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Κυριακή
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες