ΑΕΛ: Η κορυφή την προ(σ)καλεί!

Έπαθε. Έμαθε; Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα θα δοθεί για την ΑΕΛ στην αποψινή αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα, στο ΓΣΖ (19:00 CytavisionSport1 & HD). Μία εβδομάδα μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα (0-0) απέναντι στον Εθνικό Άχνας η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου καλείται ν’ αποδείξει απέναντι στο νεοφώτιστο σύλλογο των Πάνω Πολεμιδιών ότι έχει τον τρόπο να «ξεκλειδώνει» μαζικές άμυνες.
Προς τούτο είναι πιθανή και μία αλλαγή στην ενδεκάδα, με την παρουσία (πλην του Μέσκα) και δεύτερου καθαρόαιμου εξτρέμ (Γεωργιάδης ή Σαρκί). Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε εκτός αρχικού σχήματος θα βρεθεί είτε ο Σαβάν (που κάλυπτε το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής στις πρώτες τρεις αγωνιστικές) είτε ο Μπουένο, προκειμένου ο Ιβοριανός να παίξει στον άξονα, όπου είναι και η φυσική του θέση.
Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΛ θα φτάσει τους 10 βαθμούς προσπερνώντας ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ (αμφότεροι από εννέα) και βάζοντάς τους πίεση εν όψει των μεσοβδόμαδων, εξ αναβολής αναμετρήσεών τους.
Η Καρμιώτισσα, από την άλλη, επιδιώκει να εμφανιστεί σαφώς πιο ανταγωνιστική απ’ ό,τι κόντρα στην ΑΕΚ και να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος. Ο Λιάσος Λουκά αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι Αρότσα και Όρντος «χτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας.