Λειτουργεί παράρτημα του Σώρρα στη Λεμεσό (pic)

Σόρι ...ποιοι είστε; -Λειτουργούμε χωρίς κόμμα, χρώμα, δόγμα, είμαστε των «Ελλήνων Συνέλευσις Λεμεσού», μας ανέφερε η κ. Σοφία Πατσαλίδου Γενική Γραμματέας της επονομαζόμενης «Συνέλευσης», που είναι παράρτημα της των «Ελλήνων Συνέλευσις» της Ελλάδας που ίδρυσε ο Αρτέμης Σώρρας. Στη Λεμεσό η εταιρεία έλαβε νομική υπόσταση λειτουργίας πριν μερικούς μήνες και πρόσφατα άνοιξε και λειτούργησε γραφεία στη Λεμεσό (οδός Θεσσαλονίκης-Πεντάδρομο). Στόχος, όπως μας αναφέρθηκε, είναι να λειτουργήσουν γραφεία και στις άλλες πόλεις της Κύπρου.

Ο βασικός σκοπός της «Συνέλευσης Λεμεσού», όπως δηλώνει και το τεράστιο σύνθημα στην είσοδο των γραφείων, είναι η αφύπνιση και η συσπείρωση των Ελλήνων για «διεκδίκηση της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα, που έχει στόχο την εξάλειψη του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους των ελλήνων σε Ελλάδα και Κύπρο».

Το σύνθημα στην είσοδο, εξόφθαλμα λειτουργεί με τα μεγέθη που προβάλει ως κράχτης για την προσέλκυση ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στην «Συνέλευση» -«ΑΠΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 48, 926 ΔΙΣ $. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ»

-Υπάρχουν τα τρισεκατομμύρια του κ. Σώρρα κ. Πατσαλίδου που θα σώσουν την Ελλάδα και την Κύπρο κι εσείς μας λέτε ότι βάζετε από την τσέπη σας χρήματα για να πληρώσετε το ενοίκιο των γραφείων σας.

-Δεν καταλάβατε. Τα τρισεκατομμύρια είναι δεσμευμένα από την Παγκόσμια Τράπεζα κι απελευθερώνονται μόνο αν υπάρξει επίσημη δημόσια διεκδίκηση  από την κυβέρνηση. Δεν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να διεκδικεί αυτά τα χρήματα για προσωπική του χρήση, ή ικανοποίηση προσωπικών του αναγκών.   

Όπως μας εξηγεί η κ. Πατσαλίδου την ιδρυτική διακήρυξη υπέγραψαν ως προβλέπεται 16 άτομα, όμως με τη λειτουργία των γραφείων εκτιμάται πως ο αριθμός των μελών της «Συνέλευσις των Ελλήνων» θα πολλαπλασιαστεί.  

Επί πλέον, όπως αναγράφεται στο καταστατικό της Εταιρείας στόχος είναι  κι η χάραξη και διαμόρφωση σταθερής αναπτυξιακής πολιτικής του ελληνικού έθνους, βασιζόμενο πάντοτε στα πανάρχαια ελληνικά αξιακά συστήματα. Η διακήρυξη, ουσιαστικά, που περιγράφει τους σκοπούς της Εταιρείας, αναφέρεται στην επανεγκαθίδρυση της ελληνικότητας, της συλλογικότητας, της αληθινής δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, όπως και στην απελευθέρωση της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ελληνισμού, στο σύνολο. Σε ένα κείμενο- από τα πολλά που κυκλοφορεί η Εταιρεία-διαβάζουμε και για τις αξιακές αλλά και τις κοινωνικές αρχές που πρεσβεύει(κοινωνική και πολιτική ελευθερία, ισονομία, ισοπολιτεία, ...διανεμητική δικαιοσύνη, διορθωτική δικαιοσύνη και σεβασμό στον άνθρωπο)
 
-Δεν καταλάβατε τι είπε ο Σώρρας. 
 
-Σόρι, κ. Πατσαλίδου, πως ερμηνεύεται η τελευταία αναφορά του Αρτέμη Σώρρα σε «υβρίδια» και «υπανθρώπους» για τους αθλητές που μετέχουν στην Παραολυμπιάδα.

-Δεν καταλάβατε τι είπε ο Σώρρας. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να τον καταλάβουν. Δεν αναφέρθηκε καν στους ανάπηρους αθλητές, αφού πολλούς ανάπηρους έχουμε κι εμείς στις γραμμές μας. Ο κ. Σώρρας χαρακτήρισε υπάνθρωπους και υβρίδια τους διοργανωτές της Παραολυμπιάδας. Διαβάστε καλύτερα την συνέντευξη του και θα καταλάβετε.
  

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου