Βρέθηκε η χρυσή τομή και φεύγει ο Στίλιτς (ανακοίνωση-επιβεβαίωση)

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Σεμίρ Στίλιτς.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατάφερε να βρει την χρυσή τομή με τον Βόσνιο μέσο, ο οποίος θ’ αποτελέσει παρελθόν και σύντομα (ίσως και τις επόμενες  ώρες) θα εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η συμφωνία είναι συμφέρουσα για τον ΑΠΟΕΛ καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν αρχικά ανένδοτος στο να λάβει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου που δικαιούται με βάση αυτά που υπογράφηκαν το περασμένο καλοκαίρι.
 
Ο Στίλιτς δεσμεύεται με το ΑΠΟΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όμως θα λάβει αποζημίωση χαμηλότερη από το ποσό που προνοεί το συμβόλαιο ενός χρόνου. Μη χείρον βέλτιστον για τον ΑΠΟΕΛ που… γλυτώνει περίπου 300 χιλιάδες ευρώ, τις οποίες θα εισέπραττε ο Στίλιτς εάν παρέμενε «τουρίστας» μέχρι το καλοκαίρι του 2018 στον «Αρχαγγελο».  
 
Λίγο αργότερα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σεμίρ Στίλιτς, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ
 
Ανακοίνωση
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Semir Štilić.
 
Η συμφωνία προνοεί συγκεκριμένη οικονομική αποζημίωση εκ της οποίας μέρος της θα καταβληθεί υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
 
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την μεταξύ μας συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή.