«Μακράν χειρότερη περίοδος στην ιστορία της Ομόνοιας η εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για μπάλα» παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, ο οποίος τόνισε ότι η διοίκηση στηρίζει τον Τζον Κάρβερ εξηγώντας πως η πολιτική των συνεχόμενων αλλαγών στην τεχνική ηγεσία δεν έφερε θετικά αποτελέσματα στο σωματείο τα προηγούμενα χρόνια. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" εξέφρασε την πίστη πως τα επόμενα χρόνια η Ομόνοια θα είναι σε θέση να έχει ψηλότερους προϋπολογισμούς και κατ' επέκταση πιο ποιοτική ομάδα, ενώ χαρακτήρισε την εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου ως τη χειρότερη, όσον αφορά την οικονομική διαχείριση στην ιστορία του συλλόγου. 
 
Αναλυτικά 
«Δεν θα σταματήσει ποτέ η πίεση είναι συνεχείς και διαρκείς.
 
Στήριξη του προπονητή αποδεικνύεται από τα στατιστικά των προηγούμενων χρόνων. Αλλάξαμε 30 προπονητές και δεν είχαμε επιτυχίες. Οι συνεχόμενες αλλαγές  προπονητών και ποδοσφαιριστών δεν έφερε επιτυχίες.
 
Πιστεύουμε στη δουλειά που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος». Πιστεύουμε στον κ. Κάρβερ και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Τον στηρίζουμε και πιστεύουμε ότι θα έρθουν οι επιτυχίες.
 
Η παραμονή ενός προπονητή για μεγάλο διάστημα μόνο καλά αποτελέσματα φέρνει και αυτό ισχύει και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είμαστε καινούργια ομάδα στη βάση νέου μοντέλου. Έχουμε 14 νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο.
 
Για το οικονομικό: Το 2013 παρουσιάστηκε χρέος 17 εκατομμυρίων. Όταν ανέλαβε ο κ. Μιλτιάδης Νεοφύτου υπήρχε χρέος 2-3 εκατομμυρίων και όταν έφυγε υπήρχε το χρέος 17 εκατομμυρίων και από εκεί άρχισε ο «Γολγοθάς». Έπρεπε να είχαμε ανταγωνιστική ομάδα και παράλληλα να κρατήσουμε ζωντανό το σωματείο.
 
Ο εφιάλτης αυτών των χρεών ακόμα παραμένει. Όμως η καλή δουλειά των τελευταίων τριών ετών αποδεικνύει πως υπάρχει διέξοδος και αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο θα μπορέσουμε να απεγκλωβιστούμε.  Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε σε θέση να έχουμε ψηλότερους προϋπολογισμούς για ν’ ανεβάσουμε και το επίπεδο της ομάδας.
 
Η εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου ήταν η χειρότερη οικονομικά στην ιστορία της Ομόνοιας; «Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε συσσωρευτεί τόσο μεγάλο χρέος στην Ομόνοια, άρα ναι ήταν η χειρότερη εποχή όσο αφορά την οικονομική διαχείριση που έγινε». 
 
«Παραβατικό κομμάτι, αλλά κομμάτι μας η Θύρα 9»
"Μας στεναχώρησαν τα γεγονότα που έγιναν την περασμένη βδομάδα (σ.σ. επίσκεψη της Θύρας 9 στο «Ηλίας Πούλλος»), έχουμε εκφράσει την αντίθεση μας και επί της ευκαιρίας να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγη Ιακωβίδη.
Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν θέση στην Ομόνοια, εντούτοις θα κουβεντιάσουμε με τους οργανωμένους οπαδούς, θα διατηρήσουμε τις επαφές με τη Θύρα και μέσα από αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό να επιλύουμε τα προβλήματα που προκύπτουν ώστε να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και διχόνοια.  
Κατανοούμε την πικρία που υπάρχει στον κόσμο όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε όλους τους Ομονοιάτες κοντά και όσοι έχουν αγνές προθέσεις τους θέλουμε κοντά μας. 
Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη και ενεργεί θετικά σε όποιο έχει διάθεση να πάρει το σύλλογο μπροστά. Ιδίως όταν είναι καλοδεχούμενη και σε σωστά πλαίσια είναι δύο φορές καλοδεχούμενη γιατί βοηθά όλους να γινόμαστε καλύτεροι".