Την ευθύνη της ήττας στο Βερολίνο αναλαμβάνει η Μέρκελ

  Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι αποδέχεται το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί για το πλήγμα που δέχθηκαν οι συντηρητικοί στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές του Βερολίνου, στις οποίες οι ψηφοφόροι τιμώρησαν το κόμμα της για τη φιλική προς τους πρόσφυγες μεταναστευτική πολιτική της.

Η Μέρκελ δήλωσε πως, αν μπορούσε, θα γύριζε πίσω τον χρόνο για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για την εισροή περίπου ενός εκατομμυρίου μεταναστών που πλημμύρισαν πέρυσι τη Γερμανία, προσθέτοντας πως, αν γνώριζε πόσο οι άνθρωποι ήθελαν να αλλάξει τη μεταναστευτική πολιτική της, θα εξέταζε το ενδεχόμενο αυτό.

Η καγκελάριος φάνηκε ιδιαίτερα συμφιλιωτική και πρόσθεσε πως, αν η επιθυμία του γερμανικού λαού είναι να μην κατακλυστεί η χώρα με ανεξέλεγκτη και χωρίς ρυθμίσεις μετανάστευση, "τότε αυτό είναι ακριβώς για το οποίο μάχομαι".

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός
ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από τα φτερά στη Μαγιόρκα-«Λάθος συναγερμός»
Στα 27 τα αγνοούμενα κορίτσια στο Τέξας-Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων
Άνοιξε ο Σηκουάνας για δημόσιο κολύμπι για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα (pics)
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε πτήση στη Μαγιόρκα, πήρε φωτιά το αεροσκάφος-Στους 18 οι τραυματίες
Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση στο Τέξας
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Απόπειρα εμπρησμού σε συναγωγή στη Μελβούρνη-Αναζητείται ένας ύποπτος
Φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Στους 24 οι νεκροί, αγωνία για κορίτσια που ήταν σε κατασκήνωση και αγνοούνται