Κρούση σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ για Στρόβολο από την Αντιγόνη

  Ενδιαφέρον προκειμένου να διεκδικήσει τη δημαρχία Στροβόλου εξεδήλωσε η πρώην ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ και πρώην δήμαρχος της κατεχόμενης Μόρφου, Αντιγόνη Παπαδοπούλου.
Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ONLINE, πέραν από τη σχετική κρούση στην οποία προέβη προς την ηγεσία του κόμματός της, η κ. Παπαδοπούλου  βολιδοσκόπησε και το ΑΚΕΛ, προς διερεύνηση ακριβώς του εδάφους μια πιθανή υποψηφιότητά της, να τύχει της στήριξης του κόμματος της Αριστεράς. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δύσκολα θα δούμε τελικά την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να τρέχει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών, καθότι ούτε από το ΔΗΚΟ αλλά ούτε και από το ΑΚΕΛ, βρήκε την ανταπόκριση που θα επιθυμούσε ώστε να εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον της.
 
Το βέτο Σιζόπουλου
Εξάλλου, βέτο στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο φέρεται να έθεσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του Κινήματος Νίκου Νικολαΐδη στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, μολονότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν θα έλεγε εκ προοιμίου όχι στην υποψηφιότητα του κ. Νικολαΐδη,  κάτι τέτοιο εξαφανίστηκε ως σενάριο από το ΔΗΚΟϊκό τραπέζι των συζητήσεων για τις δημοτικές εκλογές, καθότι απορρίπτεται κατηγορηματικά ως επιλογή από τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, για τον οποίο ο Νίκος Νικολαΐδης αποτελεί ως γνωστό κόκκινο πανί. Πιθανή επιμονή του ΔΗΚΟ για τον κ. Νικολαΐδη στη Λεμεσό, όπως μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά, προφανώς και θα δημιουργούσε προβλήματα στην προσπάθεια των δύο κομμάτων για συνεργασία, όχι μόνο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και σε… βάθος χρόνου.  
 

Δειτε Επισης

Υπογράμμισε τη σημασία επίλυσης τους Κυπριακό η Αννίτα Δημητρίου- «Αδιαπραγμάτευτοι στόχοι η απελευθέρωση και επανένωση»
Ενοχλημένος ο Σαββίδης με τα σχόλια της απόφασης για Οδυσσέα-«Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνης μας στα Δικαστήρια»
Πράσινο φως από Υπουργικό για τον κρατικό προϋπολογισμό
Προτάσεις Volt μετά την κρίση με την παύση Οδυσσέα-«Ώρα για καθαρό μήνυμα και ριζικές λύσεις»
Πάει για του χρόνου η εξέταση του αιτήματος των εκτοπισμένων Ε/κ από το ΣτΕ
Καλεί σε διάλογο τους πολίτες ο Περδίκης-«Δεν θα μείνουμε να κλαίμε επί ερειπίων»
Μετά τον καυγά, τελικά βρέθηκαν Αθηνά Μιχαηλίδου και Αννίτα Δημητρίου
Μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Θα προσφωνήσει στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ
Νέα επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για παύση Οδυσσέα-«Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η αμφισβήτηση της απόφασης»
Προκλητικός ο Τούρκος ΥΠΑΜ-«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο»