Κρούση σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ για Στρόβολο από την Αντιγόνη

  Ενδιαφέρον προκειμένου να διεκδικήσει τη δημαρχία Στροβόλου εξεδήλωσε η πρώην ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ και πρώην δήμαρχος της κατεχόμενης Μόρφου, Αντιγόνη Παπαδοπούλου.
Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ONLINE, πέραν από τη σχετική κρούση στην οποία προέβη προς την ηγεσία του κόμματός της, η κ. Παπαδοπούλου  βολιδοσκόπησε και το ΑΚΕΛ, προς διερεύνηση ακριβώς του εδάφους μια πιθανή υποψηφιότητά της, να τύχει της στήριξης του κόμματος της Αριστεράς. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως δύσκολα θα δούμε τελικά την Αντιγόνη Παπαδοπούλου να τρέχει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών, καθότι ούτε από το ΔΗΚΟ αλλά ούτε και από το ΑΚΕΛ, βρήκε την ανταπόκριση που θα επιθυμούσε ώστε να εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον της.
 
Το βέτο Σιζόπουλου
Εξάλλου, βέτο στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο φέρεται να έθεσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του Κινήματος Νίκου Νικολαΐδη στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝLINE, μολονότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν θα έλεγε εκ προοιμίου όχι στην υποψηφιότητα του κ. Νικολαΐδη,  κάτι τέτοιο εξαφανίστηκε ως σενάριο από το ΔΗΚΟϊκό τραπέζι των συζητήσεων για τις δημοτικές εκλογές, καθότι απορρίπτεται κατηγορηματικά ως επιλογή από τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, για τον οποίο ο Νίκος Νικολαΐδης αποτελεί ως γνωστό κόκκινο πανί. Πιθανή επιμονή του ΔΗΚΟ για τον κ. Νικολαΐδη στη Λεμεσό, όπως μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά, προφανώς και θα δημιουργούσε προβλήματα στην προσπάθεια των δύο κομμάτων για συνεργασία, όχι μόνο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και σε… βάθος χρόνου.  
 

Δειτε Επισης

Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
A. Δημητρίου: Η θέση της Κύπρου είναι στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε λόγο και ρόλο
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»