Η νέα γενιά γυναικών…

Θα τις δεις στο δρόμο να περπατούν ανέμελες δείχνοντας να μην δίνουν σημασία στους γύρω τους. Δυναμικές και ανεξάρτητες, τις έχουμε όλοι συναντήσει κάπου. Στη δουλειά, στο γυμναστήριο, σε wine bar. Η νέα γενιά των γυναικών ζει ανεξάρτητα, χωρίς φραγμούς, θέλει να απολαύσει τη ζωή στο μέγιστο και δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα.

 Αρκετοί είναι επιφυλακτικοί με τις επιλογές και τον τρόπο σκέψης της νέας γενιάς καθώς θεωρούν ότι προκαλεί τον συγκαταβατικό μέχρι σήμερα τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Άλλοι βλέπουν με θετική ματιά αυτή την τάση και στηρίζουν την νέα γενιά γυναικών.

Η νέα γενιά δεν φοβάται να πειραματιστεί και να τσαλακωθεί. Είναι οικονομικά ανεξάρτητη και θέλει να ζήσει εμπειρίες. Εμπειρίες οι οποίες θα την βοηθήσουν να αναπτύξει τις δεξιότητες της, να πετύχει τους στόχους της και να αναθεωρήσει δεδομένα που είχε μέχρι  σήμερα μπροστά της. Η νέα γενιά γυναικών δεν θέτει σαν αυτοσκοπό την οικογένεια αλλά θέλει να κάνει και καριέρα, να συνεισφέρει στην κοινωνία και να βοηθήσει στην εξέλιξη της κοινωνίας. Η νέα γενιά φροντίζει τον εαυτό της, θέλει να έχει υγεία και ευεξία και νιώθει όμορφα όταν την αποδέχονται όπως είναι. Η νέα γενιά δεν θέλει να την περιορίζεις και να της βάζεις φραγμούς. 

Αν θες να είσαι μέρος της νέας γενιάς  τόλμα, δοκίμασε, απελευθερώσου και ζήσε όπως μόνο εσύ θες κι όχι όπως θέλουν οι άλλοι να ζήσεις τη ζωή σου. Και σου εγγυώμαι, η ζωή σου δεν θα είναι ξανά μονότονη καθώς η κάθε στιγμή μπορεί να σου κρύβει μια πρόκληση που μόνο εσύ μπορείς να αντιμετωπίσεις και γιατί όχι να την απολαύσεις. 

*Η νέα αυτή γενιά των γυναικών δεν έχει ηλικιακούς φραγμούς αλλά αφορά στάση ζωής και νοοτροπία. 
 

Δειτε Επισης

Καιρός να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας
Πενήντα χρόνια μετά-Μνήμη Δώρου Λοΐζου
Η νομιμότητα κατοχής ταυτόχρονα τριών θέσεων στην Αστυνομία
Η ακύρωση του GSI θα είναι μια κολοσσιαία στρατηγική αποτυχία
Όταν η Αστυνομία συνεχίζει να παρανομεί, το φαινόμενο της δυστροπίας της Διοικήσεως στην εκτέλεση ακυρωτικών αποφάσεων
«Δαμαί εγεννήθηκα, δαμαί εν να πεθάνω»
Μια από τα ίδια. Ο χορός των προαγωγών στην Αστυνομία και η απόρριψη τους από το Δικαστήριο καλά κρατεί
Το παράνομο της Τουρκικής Εισβολής
Μια βιωματική εμπειρία και μια προσωπική άποψη/παρέμβαση για τον ΔΗΣΥ-«Παρθενογένεση» η μόνη λύση
Η επιστολή του Υπαρχηγού ΓΕΕΦ: Πιο σοβαρές οι προεκτάσεις της απ' ό,τι φαίνεται