Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον νεκρό της Λάρνακας – Ψάχνουν με ποιους είχε επαφές

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από το πτώμα του 36χρονου Βούλγαρου που εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτη σε θαλάσσια περιοχή στον Μαζωτό αφού η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στη σορό του δεν έριξε φως στην υπόθεση.

Μετά από 7 ώρες νεκροτομή, και αφού διαφάνηκε ότι ο άτυχος 36χρονος δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις ή τραύματα στο σώμα του και στο κεφάλι του, οι ανακριτές και οι ιατροδικαστές επέστρεψαν στην σκηνή όπου εντοπίστηκε δεμένος μέσα σε σακούλα για νέες έρευνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές της υπόθεσης σε αυτό το στάδιο ψάχνουν πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόταν το θύμα καθώς και τόπους στους οποίους σύχναζε, σε μια προσπάθεια να περισυλλέξουν πληροφορίες γύρω από τις κινήσεις τους και τις επαφές του από την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα η σύζυγος του άτυχου Βούλγαρου μετέβη στην αστυνομία όπου δήλωσε την εξαφάνιση του 36χρονου, ο οποίος έφυγε πεζός από την οικία τους στην Αραδίππου γύρω στις 11 το βράδυ και δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως η ίδια κατέθεσε στο ΤΑΕ Λάρνακας, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγος τους έφυγε από το σπίτι χωρίς να αναφέρει που θα πάει αλλά αντιθέτως το έκανε συχνά. Ωστόσο όπως ανέφερε επέστρεφε σε διάστημα 2-3 ημερών.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε η ίδια στην αστυνομία, ο 36χρονος ήταν πρώην χρήστης ηρωίνης και αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο. 

Yπενθυμίζεται ότι μετά τη νεκροτομή η αστυνομία, που θεωρούσε ότι πιθανόν να επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, κατέρριψε αυτό το σενάριο αφού δεν είχε οποιαδήποτε τραύματα ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 36χρονος να βρισκόταν με παρέα και να έκανε χρήση ναρκωτικών, να έχασε την ζωή του από καρδιακό επεισόδιο και στην συνέχεια υπό τον φόβο της αστυνομίας, τον πέταξαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Εν τω μεταξύ φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξουν οι επιστημονικές εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Στο κελί για τρεις μέρες η 25χρονη που λήστεψε και παρέσυρε με το όχημά της τον 89χρονο
Επιχείρησε να πηδήξει σε πισίνα από μπαλκόνι και τραυματίστηκε-Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Συνελήφθη 60χρονος που καταζητείτο για θανατηφόρο που σημειώθηκε το 2006
Γυναίκα έκλεψε το πορτοφόλι 89χρονου στην Ορόκλινη-Τον παρέσυρε με το όχημά της και τον εγκατέλειψε
Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα ρατσιστικά περιστατικά το 2023-Επιθέσεις για καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό
Οδεύει προς... καταδίκη το e-justice, δεν επιλύονται τα προβλήματα-«Αγορεύσεις» για την τύχη του συστήματος
Άναψε φωτιές και φούντωσε πρόωρη προεδρολογία η παύση Οδυσσέα-Σεναριολογία με φόντο το 2028
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)