Παιχνίδι χωρίς επιστροφή!

Η (καχεκτική) εμφάνιση με τη Δόξα. Η (νέα) απώλεια βαθμών. Το (έντονο) ξέσπασμα του κόσμου. Το (δημοσιοποιηθέν) συμβάν ανάμεσα σε Τζον Κάρβερ και Χριστόδουλο Χριστοδούλου. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα. Η αναστάτωση από τους ισχυρισμούς του (πρώην προέδρου) Μιλτιάδη Νεοφύτου στη δικαστική διαμάχη του με τον (πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας) Δημήτρη Χριστόφια.
Αναντίρρητα η Ομόνοια έχει πίσω της θυελλώδεις μέρες, μια εβδομάδα γεμάτη αναταραχές. Τα ανοικτά μέτωπα δεν διευθετούνται εν ριπή οφθαλμού, όμως η νίκη στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας θα αποτελέσει βάλσαμο. Θα δώσει στο «τριφύλλι» χρόνο και ηρεμία, το κυριότερο όμως θα αποτρέψει την περαιτέρω όξυνση της ήδη εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης.
Δίχως υπερβολή η αναμέτρηση στο «Δασάκι» είναι για τους «πράσινους» ένας πρόωρος τελικός. Ένα παιχνίδι τροχιοδεικτικό και ενδεικτικό των φιλοδοξιών και των αντοχών τους. Όχι μόνο, διότι φτάνουν σε αυτό εν μέσω αναταράξεων στο οικοδόμημά τους. Αλλά και επειδή θα το δώσουν υπό αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες.
Οι τραυματισμοί των Καρλίτος, Όρσουλιτς και Σοϊλέδη υποχρεώνουν τον Κάρβερ σε αναδόμηση της οπισθοφυλακής (και ελαχιστοποίηση των εναλλακτικών στον πάγκο), οι αντίστοιχοι των Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ αφαιρούν από την Ομόνοια δημιουργικότητα και τελειώματα. Όχι και ό,τι καλύτερο εν όψει της επίσκεψης σε μία έδρα, όπου την περασμένη διετία απέτυχε να σκοράρει και ηττήθηκε από τέρματα παικτών της που μόλις είχαν μεταγραφεί στον Εθνικό (2014 Ατάντα, 2015 Χατζηβασίλης)! Θα τριτώσει το κακό;
 

Δειτε Επισης

Οι σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν το 2021
2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας
Κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας
Αγώνας δρόμου για το εμβόλιο-Η ακτινογραφία της παγκόσμιας προσπάθειας
H λίστα με τις 25 πιο έξυπνες χώρες του πλανήτη (πίνακας)
Το ΥouTube σπάει τα ταμεία-Πού έφτασαν τα μηνιαία έσοδα από διαφημίσεις
Infographic: Η αλυσίδα των τεστ που έσπασε την αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού
Infographic: Ο κορωνοϊός έθεσε σε καραντίνα όλο τον πλανήτη
Infographic: Η ακτινογραφία του κορωνοϊού στην Κύπρο-Τα δημογραφικά στοιχεία
Infographic: Η «ναυμαχία» στα νερά της αν. Μεσογείου-Αυτές είναι οι ισορροπίες