ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και νεαρών στη Λεμεσό

Το γύρο το διαδικτύου κάνει βίντεο με επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και νεαρών χθες το απόγευμα στη Λεμεσό που ξεκίνησε έπειτα από μέλος της δύναμης που ανέκοψε όχημα, ο οδηγός του οποίου ήθελε να εισέλθει σε δρόμο που ήταν κλειστός λόγω εκδήλωσης.

Κάπου εκεί άρχισαν να ανάβουν τα αίματα αφού τόσο ο οδηγός του οχήματος, 19 ετών, όσο και ο συνοδηγός του, άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα αυτοί από την πλευρά τους να προχωρήσουν στην σύλληψη τους ασκώντας την ανάλογη βία αφού αφού έφεραν αντίσταση.  Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός, οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια καθώς και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο διαδίκτυο και τις καταγγελίες για «υπέρμετρη βία» η αστυνομία σε ανακοίνωση της παρουσιάζει τα γεγονότα.

Σύμφωνα με την αστυνομία «γύρω στις 5.15μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν αυτοκίνητο, που προσπαθούσε να εισέλθει σε δρόμο, ο οποίος είχε πεζοδρομιοποιηθεί προσωρινά, για τις ανάγκες εκδήλωσης που πραγματοποιείτο στην περιοχή.

Μετά την ανακοπή του οχήματος, οι αστυνομικοί πρόσεξαν ότι ο 19χρονος οδηγός, έφερε ενδείξεις μέθης και του ζήτησαν να εξέλθει του οχήματος και να δώσει δείγμα εκπνοής για έλεγχο αλκοόλης. Μαζί με τον 19χρονο οδηγό, του οχήματος εξήλθε και 21χρονος, ο οποίος επίσης επέβαινε του οχήματος ως συνοδηγός.

Ο 21χρονος επιτέθηκε και κτύπησε στο χέρι, δημοτικό τροχονόμο, που βρισκόταν στη σκηνή και στη συνέχεια επιτέθηκε σε μέλος της Τροχαίας Λεμεσού. Ακολούθως, ο 19χρονος επιτέθηκε και κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του αστυνομικό, σκίζοντας μάλιστα και την υπηρεσιακή του φανέλα.

Με την χρήση της απόλυτα αναγκαίας βίας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο συλληφθέντες προέβαλαν αντίσταση τόσο κατά τη σύλληψη όσο και κατά την τοποθέτησή τους στα αστυνομικά οχήματα. Κατά τη μεταφορά τους μάλιστα στα κρατητήρια, ο 19χρονος επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικό.

Ένα μέλος της Αστυνομίας και ο δημοτικός τροχονόμος επισκέφθηκαν αργότερα, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός έφερε εκδορές και ερυθρότητα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ο τροχονόμος πρήξιμο στο αριστερό χέρι. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.  Ο 19χρονος και ο 21χρονος, τέθηκαν υπό κράτηση.
 

Δείτε το βίντεο 

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»